havadurum

...Güncel Haberler...

941

 Dinamo Kiev ile anlaşan Rumen çalıştırıcı Lucescu’nun 4 günlük aradan sonra taraftar baskısına maruz kalarak, görevinden ayrıldığı bildirildi. Hemen ardından da istifa etmeyeceğini söyledi.

 

Bonservisi elinde olan Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu (Solbek) Filip Novak’ın Fenerbahçe ile anlaştığı açıklandı.

 

Galatasaray’da istikrarlı bir şekilde forma giyemeyen Kolombiya’lı Falcao’nun gözden çıkarıldığı, verilen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Tecrübeli Teknik Direktör Avcı’nın bugün oynanacak Trabzonspor-A.Alanya ZTK. Final maçından sonra Bordro-Mavili takımla sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor.

Futbolu bırakıp-bırakmayacağı gündemden düşmeyen Emre Belezoğlu’nun 1 yıl daha Sarı-Lacivertli formayı giyeceği bildirildi.

 

Fenerbahçe’de hafta sonu yapılacak imza töreni ile Erol Bulut, resmen Sarı-Lacivertli takımın teknik sorumluluğunu üstlenecek.

Play-Off yarı finalinde Adana Demirspor’a 4-1 mağlup olup, Süper Ligi kaçıran Bursaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz dönemi sona erdi.

 

Süper Lige Şampiyon olarak yükselen Hatayspor, genç jenerasyon hocalarından Ömer Erdoğan ile sözleşme imzaladı.

 

Süper Lig takımlarından Kasımpaşa’da başarılı bir dönem geçiren Teknik Direktör Fuat Çapa’nın yeni sezonda görev yapmayacağı bildirildi.

 

Galatasaray’da kiralık olarak parlak bir yıl geçiren Onyekuru’nun yeni sezonda muhtemelen Medipol Başakşehir forması giyeceği açıklandı.

 

Fransa’nın Lille takımı ile sözleşme imzalayan Burak Yılmaz’ın, bu takımda Beşiktaş’tan daha az bir ücretle oynayacağı ifade edildi.

 

Galatasaray, Muslera’nın uzun süre kalede yer alamayacağını düşünerek, Göztepe’nin deneyimli file bekçisi Beto ile sözleşme yapma kararı aldı.

 

Süper Ligin flaş takımı Göztepe’de Yönetim, geçen sezonki başarılı Teknik Direktörü İlhan Palut’la yollarına devam edeceğini açıkladı.

 

Afjet Afyonspor Kulübü, Almanya’daki gurbetçiler tarafından satın alındı. Yeni yönetim, Teknik Direktör Tayfur Havutçu’yu ‘Hoca’ olarak görevlendirdi.

(Haber Merkezi)

Paylaş