havadurum

"Helal olsun size!"

152

 Çanakkaleliler`in gururu olan, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekerlekli Sandalye Basketbol ve Milli Takım Antrenörü Caner Cesur maçtan sonra yaptığı açıklamada "Mükemmel bir duygu. Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Zor ve sıkışık bir süreçte, bir önceki jenerasyondan yalnızca iki oyuncunun kalması dolayısıyla yeni bir ekip kurulması bizleri geleceğe yönelik takım oluşturmaya teşvik etti. Bu yeni ekip, ilk turnuvasında Avrupanın en tepesine çıktı. Gençlerimizin bir çoğu 2-3 turnuva daha birlikte oynayacaklar. Altın jenerasyon kendini altın ile ispat etmiş oldu. Hem de hiç şansımız tutmayan İngilizleri, ilk yarıda 5 sayı gerideyken, ikinci devrede 15 sayı farkla mağlup ederek. Bundan böyle nice zaferlerin peşinden koşulacağı aşikar. Bu çocukları yetiştiren, onlara güvenip tecrübe kazanmasını sağlayan tüm antrenör ve kulüplere sonsuz teşekkürler. Gençlere her daim şans verin, güvenin.

Avrupa Şampiyonluğumuz, öncelikle Tekerlekli Sandalye Basketboluna gönül/emek vermiş insanlara daha sonra tüm Ülkemize armağan olsun. Hedef, 2017 U23 Toronto Dünya Şampiyonası..." dedi.
Gazetemiz Olay; Türkiye`yi gururlandıran Milli Takımın Çanakkaleli Antrenörü Caner Cesur ve Çanakkaleli Milli Sporcu  Dilara Barın Girgin başta olmak üzere tüm Milli Takımımızı tebrik eder, Haziran 2017 ayında Toronto`da gerçekleştirilecek 23 Yaş Altı Dünya Şampiyonası`nda başarılar diler.. 
(Haber Merkezi)
Paylaş