havadurum

"Kararsız seçmen "Evet'e döndü"

244

 AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu`nun `hayır`ın gerekçelerini ortaya koyamadığını bu nedenle kararsız MHP seçmeninin de `evet` oyu kullanacağını belirterek; "MHP tabanı da yükseliyor, çok düşüktü. Özel hesapla hayır diyen kitle var MHP`de ve ciddi anlamda hayır diyor. Ayrıca bu tartışmadan rahatsız olan ciddi bir kitle var MHP`de; evet ya da hayır demek istemiyor. Ama bu insanlar da sandığa gidecek ve evet diyecek büyük oranda. Sık sık bir araya geliyorum bu düşüncedeki insanlarla. Yürekten `evet` demeyen bir grup var ama evet diyecek kararsızların bir kısmı. Bahçeli `evet` diyor. Kılıçdaroğlu tırnak içinde `yamuk yapıyor` yanlış anlatıyor, seni tatmin etmiyor. Bahçeli karşısında öyle bir şey olacak ki adam kendisinden daha çok güvenmesi lazım onun söylemine. MHP seçmeni `hayırcı` lideri görmedi. Bu adam hayır derken bir de karşı bir adam var. Evet demeyecek olsa bile, bundan kaçtığı için evet diyecek. Bahçeli ile konuşuyor, Bahçeli`ye kızarken karşısında gördüğü Kılıçdaroğlu var, adamın içinden gelmiyor" açıklamasında bulundu. 

 
Hedef tüm ilçelere doğalgaz arzı!
Uzun süredir çalışmaları devam eden doğalgaz dağıtımında onayın geldiği ifade edildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çanakkale İli doğalgaz arzının sağlanması için çalışmaları başlattığını bildirdi. Konu hakkında açıklamalar yapan AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, “Amacımız tüm ilçelere doğalgaz erişiminin sağlanması” dedi.
 
Taziye ziyaretlerinde bulundu 
AKP Grup başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan taziye ziyaretlerinde bulundu. Turan, Biga ‘ya bağlı Balıklıçeşme köyünde geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden köy muhtarı Erol Aydoğan’ı evlerinde ziyaret ederek başsağlığı diledi. Ayrıca Lapseki’ye bağlı Güreci köyünde vefat eden iş adamı Mustafa Yavuz’un evine giderek ailesine taziye ziyaretinden bulundu. Daha sonra Lapseki’ye bağlı Suluca köyüne geçen Turan, burada geçtiğimiz hafta babalarını kaybeden Şükrü Önen ve Hasan Önen kardeşleri evlerinde ziyaret ederek baş sağlığı diledi. 
(Haber merkezi)
Paylaş