havadurum

"Adım adım Çanakkale'yi dolaşıyoruz"

629
Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, ilçe belediye ve il genel meclis üyeleri, il/ilçe kademe yöneticileri, Ak Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin ve çok sayıda partili Lapseki`de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz`ında eşlik ettiği ziyaretlerde Lapsekililerle buluşan Makas yoğun ilgiyle karşılandı. Lapsekili vatandaşlara misafirperverlikleri için teşekkür eden Başkan Makas, "Hemşehrilerimiz ve teşkilatlarımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 
 
Vatandaşların taleplerini dinledi
Yerelde iktidar olduğu Lapseki ilçesinde hemşehrileri tarafından ilgiyle ağırlanan Makas ve beraberindeki kurmayları, Lapseki ilçesinde pazaryeri, çarşı, esnaf ve hane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Makas`a Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz da eşlik etti. Başkan Makas Lapseki halkına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın selamını iletti. Cumartesi günleri kurulan halk pazarını da gezerek, pazarcı esnafıyla birlikte sohbet eden Makas, çarşı içindeki tarihi çınar altında vatandaşlarla çay içti. Misafirperverlikleri için vatandaşlara teşekkür eden Başkan Makas, ilçeye yapılan proje ve çalışmalara dikkat çekerken, vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyip notlarını aldı. 
 
Gençleri ziyaret ettiler
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, Lapseki İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birol Günal ve beraberindeki gençler, ilçede hizmet veren genç esnafları ziyaret edip hayırlı işler dileğinde bulundu. Ardından ilçedeki gençlerle de buluşan Başkan Uysal, hem çalışmalar hem de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 
 
Ev ziyaretlerinde bulundular
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve beraberindeki partili kadınlar ise, ilçede hane ve pazar ziyaretleri gerçekleştirdi. Ak Parti Lapseki İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Okutucu ve kadın kolları teşkilatıyla birlikte pazar esnafını ziyaret eden Başkan Karadayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın selamını iletti ve hayırlı işler dileğinde bulundu. Ayrıca ev ziyaretlerinde de bulunan partili kadınlar, Lapseki halkına gösterdiği yoğun ilgi için teşekkür etti. 
 
"Lapseki halkına teşekkür ediyoruz"
Lapseki ziyaretlerine ilişkin bilgi veren Ak Parti İl Başkanı Naim Makas, "Lapseki ilçe programımız kapsamında; 3 Kademe İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte pazar ve çarşı esnafımızı ziyaret ederek sohbet edip hayırlı işler diledik. Ak kadrolarımızla adım adım Çanakkale`yi arşınlamaya, hemşehrilerimiz ve teşkilatlarımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz" diye belirtti.
 
"Ak kadrolarımızla adım adım Çanakkale`yi dolaşıyoruz"
Ak Parti Lapseki ilçe Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısı`na da katılan Başkan Makas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çekerek, "Ak Parti ailesinin mensupları olarak Türkiye`mizin çeyrek asrına damga vurmuş kadrolarımızla ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz. Ak kadrolarımızla adım adım Çanakkale`yi dolaşıyor, tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışma programlarımız içerisinde il ve ilçe teşkilatlarımızla, danışma ve istişare toplantılarımızı da gerçekleştiriyor, notlarımızı alıp, Ak ailemize kazandırdığımız yeni üyelerimizin rozet takma törenlerini gerçekleştiriyoruz" sözlerine yer verdi.
(Atilla Akın)
Paylaş