havadurum

"Eceabat'ın değerine değer katacağız"

1560

 CHP Eceabat İlçe Seçim Ofisi dün düzenlenen törenle açıldı. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP YDK üyesi Serdar Soydan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz, CHP Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün, CHP Eceabat İlçe Örgütü ile çok sayıda CHP’li katıldı. Milletvekili Muharrem Erkek ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da açılışta konuşma yaptı. Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün ise konuşmasında bir Eceabatlı olarak hemşerilerinin sorun ve isteklerini bildiğini söyledi. Seçimlerin,  çocukların, gençlerin geleceğiyle, huzur arayan yaşlıların yarınlarını ilgilendiren bir seçim olacağını belirten Övün; “Biliyorum ki; bu seçim nasıl bir ilçe olmak istediğimizle ilgili karar vereceğiniz bir seçim olacak” dedi. Eceabat için yapılacak çok şeyin olduğunu ifade eden Övün;  “Hep birlikte; dökülen her damla alın terinin, karşılık bulması için mücadele edip; Eceabat’ımızın değerine değer katmayı başaracağız...” dedi. Övün konuşmasında; “Elleri soğukta üşüyen, emekçilerimiz; bin bir emekle üretim yapan, üreticilerimiz; tüm zorluklara rağmen ayakta durmaya çalışan esnaflarımız ve aramızda olamayan fakat kalbi burada bizimle birlikte atanlar; hepinize selam olsun... Martın sonu Bahar olsun. Cumhuriyet Halk Partimizin birçok kademesinde görev almış, 5 yıldır Belediye Meclis Üyesi olarak Eceabat’ımıza hizmet etmiş, Eceabat’ın ve Eceabatlı’nın hak ve menfaatlerini her türlü güçlüğe rağmen korumak için çalışmış, mücadele etmiş ve ön seçimde Cumhuriyet Halk Partimizin üyeleri tarafından büyük bir teveccüh ile aday seçilmiş belediye başkan adayınızım” dedi.

 
“Eceabatlıların ihtiyaç ve beklentilerini biliyorum”
Eceabatlıların ihtiyaç ve beklentilerini bildiğini söyleyen Övün; “Beni bu onurlu göreve layık gören tüm Cumhuriyet Halk Partililere, örgütümüze ve adaylığımın açıklanmasından bu yana büyük bir samimiyetle adaylığımı destekleyen Eceabatlı herkese, bir kez daha huzurunuzda teşekkür ediyorum. 31 Mart günü çocuklarınızın, büyüklerinizin, akrabalarınızın, arkadaşlarınızın, meslektaşlarınızın ve şehirde yaşayan tanıyıp, tanımadığınız herkesin kaderini belirleyeceğimiz bir seçim yaşayacağız. Dokunduğum, sarıldığım, sohbet ettiğim, elini öptüğüm Eceabatlı hemşerilerimin ihtiyaç ve beklentilerini biliyorum, Eceabat’ın sorunlarıyla ilgili bütün söylediklerinizi de dikkate alıyorum. Bu seçim; çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğiyle, huzur arayan yaşlılarımızın yarınlarını ilgilendiren bir seçim olacak. Bu seçim; esnafımızın, çiftçimizin, balıkçımızın geleceği ile ilgili bir seçim olacak. Biliyorum ki; bu seçim nasıl bir ilçe olmak istediğimizle ilgili karar vereceğiniz bir seçim olacak” dedi.
 
“Eceabat için değişim zamanı geldi”
Eceabat’ın geleceği için değişim zamanının geldiğini belirten Övün; “Eceabat için yeni bir sayfa açmanın zamanının geldiğini, bu değişimi sizlerin de istediğinizi biliyorum. Eceabat’ın; herkesi kucaklayan, kimseyi küçümsemeyen, şeffaf, hesap verebilir bir belediyeye ihtiyacı var. Eceabat’ın insan odaklı bir yönetime, hoşgörüye, barışmaya, kucaklaşmaya ihtiyacı var. Söz veriyorum, Eceabat’ımıza barışı, huzuru getireceğim. Kısa bir sezonda değil, tüm yıl kazanç sağlayabileceğiniz projelerle sizlere hizmet edeceğim” dedi. 

“Sorunlara çözüm olacağım”
Sorunlara çözüm bulacak bir belediye başkanı olacağını ifade eden Övün; “Odasına gitmekten çekinmeyeceğiniz, her zaman her yerde derdinizi anlatabileceğiniz, oğlunuz, kardeşiniz, arkadaşınız, ağabeyiniz olarak sizi dinleyecek, sorunlarınıza çözüm olacak bir belediye başkanınız olacağım. Ben sizden biriyim, esnafım, çiftçiyim balıkçıyım hiç kimseden üstün değilim. Tüm enerjimi sizlere hizmet için sarf edeceğim. Şimdi ve sonrasında, Eceabat’ımıza ve Eceabatlılara, nasıl daha güzel ve kaliteli bir yaşam alanı oluşturabileceğimizi, kasabamız nasıl geliştireceğimizi planlıyor ve bunun için inanarak ve tüm gücümle çalışıyorum. Başkalarıyla uğraşacak, zaman harcayacak ve gündeme taşıyacak ya da tartışma meselesi yapacak konulara girmeyeceğim. Hiçbir zaman da, enerjimi boş işlere harcamayacağım. Değerli hemşerilerim, Eceabat’ımız için yapacağımız çok şey var. Hep birlikte; dökülen her damla alın terinin, karşılık bulması için mücadele edip; Eceabat’ımızın değerine değer katmayı başaracağız...” dedi.
(Eren Aşnaz)
Paylaş