havadurum

"Hedef; Avrupa Kültür Başkenti Çanakkale"

873

Geçtiğimiz hafta Genel Kurul toplantısı sonucu yeni yönetimini belirleyen ÇATOD’ta görev dağılımı yapıldı. ÇATOD’un kurulduğu 2004 yılından bugüne Çanakkale turizminin en önemli lider sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu belirten ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Aydeğer; “Çanakkale ve Türkiye turizminin gelişmesi yönünde dün olduğu gibi bugün de onlarca güçlü proje ve çalışma rutinlerimiz ile durmadan mücadele etmeye devam edeceğiz.  Günümüz turistinin beklentisi büyük bir hızda değişiyor. Deniz, kum, güneş, tarih, kültür gibi konular güçlü bir destinasyon olmanız için gerekli ama yeterli koşullar değil. Tercih edilen bir turizm destinasyonu olmak için ``Güçlü Algı Yönetimi ve Sürdürülebilir Etkinlikler” en önemli iki paradigma olarak karşımıza çıkıyor. Bir bölgedeki sürdürülebilir ‘Spor, Kültür, Sanat, Eğitim ve Bilim’ alanlarındaki etkinliklerinin varlığı ve yayılımı, o bölgenin tercih edilen bir destinasyon olmasında hayati önem taşıyor. Bu çerçevede bölgemizin ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ticari alanlarda gelişmesi, önder bir ülke olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  

 
“Çanakkale Avrupa Kültür Başkenti çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız”
ÇATOD’un artan üye sayısı ve kapsayıcılığı ile en önemli sivil kuruluşlarından biri olmaya devam edeceğini ifade eden Aydeğer; “2018 Troia Yılı, Çanakkale Turizm Tanıtım A.Ş. (ÇATTAŞ), alternatif hedef pazar çeşitlendirilmeleri, alternatif turizm faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve güçlendirilmesi, 2024 Çanakkale Avrupa Kültür Başkenti kavramları üzerinde çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. ÇATOD her geçen gün artan üye sayısı ve kapsayıcılığı ile Çanakkale ilimizin ve bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olmaya devam edecek. ÇATOD Yönetim Kurulu olarak tüm üyelerimize bizlere inandıkları ve güvendikleri için sonsuz teşekkür ediyoruz. Geçmiş dönem başkanlarımız Hayati Aydeğer, Ali Akol ve Kemal Pazarbaşı’na da göstermiş oldukları katkı ve emekler için minnettarız” dedi. 
 
Görev dağılımı yapıldı
Genel Kurul Toplantısı sonucu gerçekleştirilen ilk Yönetim Kurulu toplantısında ÇATOD Yönetim Kurulu üyelerinin kendi aralarında yaptıkları oylama sonunda yapılan görev dağılımı yapıldı. “Başkan Armağan Aydeğer, Başkan Yardımcısı Yaşar Ersoy, Genel Sekreter Salih Yüksel,  Sayman Mert İnce, Asil Üye Ramazan Candan,  Asil Üye Şenol Dağınık, Asil Üye Mustafa Tokoğlu” Yeni Yönetim Kurulu oluşturuldu. 
(Oya Koyuncu)
Paylaş