havadurum

"Herşey çok güzel olacak demek için İstanbul'dayız"

1022

 31 Mart yerel seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin YSK tarafında iptal edilmesinin ardından 23 Haziran’da yeniden yapılmasına karar verilen seçim çalışmaları başladı. CHP Genel Merkezi tarafından belirlenen program çerçevesinde CHP Çanakkale Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve İl Örgütü‘nden oluşan heyet, 13-14-15 Haziran tarihlerinde düzenlenen seçim çalışmalarına önceki gün başladılar. Çalışmalar kapsamında Çanakkaleli dernek, STK ve lokalleri gezerek hemşehrileri ile bir araya gelen heyet, çalışma yaptıkları ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelerek İmamoğlu için destek istediler.  Çalışmaların ilk günü Küçükçekmece ilçesinde çalışma yapan Çanakkaleli heyet, Çanakkaleli hemşerileri ile akşam düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. Heyet dün de, gün boyunca belirlenen semtlerde çalışmalarına devam etti. CHP ve İyi Parti tarafından kurulan seçim stantlarını gezen heyet, burada gerçekleşen çalışmalara katıldı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden heyet, İmamoğlu için oy isterken aynı zamanda Çanakkale Kültür Sanat ve Geliştirme Derneği tarafından düzenlenen toplantıda, Çanakkaleli hemşehrileri ile buluştular. Çalışmalara katılan vekiller ve başkanlar İstanbul’da yaptıkları çalışmalarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, ‘her şey çok güzel olacak’ dediler. 

Çalışmalara ikinci gün de devam eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Kalbi Çanakkale için atanlar, kalbi İstanbul için atanlara destek olmaya, Ekrem İmamoğlu’na omuz vermeye İstanbul’ a geldik. Adil bir yönetime özlem duyan İstanbullu vatandaşlarımız Ekrem İmamoğlu ile ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ diyor. İnancımız tam. İstanbul`un seçilmiş Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu`na hak, hukuk ve adalet için destek olmaya geldik. Çanakkale Kültür Sanat ve Geliştirme Derneği`nin İstanbul Şubesi ile bir araya geldik. İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizle memleket özlemini bir nebze de olsa gidermeye çalıştık. 16 milyon İstanbullu için Her şey çok güzel olacak...” dedi. 
Çalışmalara katılan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan; “İstanbul Küçükçekmece’de Çanakkaleli ve Bigalı hemşerilerimiz ile buluştuk. Bigalılar Derneğini, Göçmenler Derneğini, esnaflarımızı ziyaret ettik, desteklerini aldık... Her şey çok güzel olacak” dedi. 
İmamoğlu için üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için İstanbul’da olduklarını belirten Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar; “Sayın Ekrem İmamoğlu kardeşimiz için bizler de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek İstanbul`dayız. ‘Hak, hukuk ve adalet’ yerini 23 Haziran’da bulacak” dedi. 
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan; “İlçe Başkanımız, belediye meclisi üyelerimiz ve kadın kolumuzla İstanbul Bayrampaşa İlçemizde çalışmalarımıza başladık. Yedi tepeli şehrin seçilmiş belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ile 23 Haziran’da her şey çok güzel olacak demek için sokaklardayız” dedi.
 (Eren Aşnaz)
Paylaş