havadurum

"Kurtuluş Savaşı'nın Önsözünün yazıldığı topraklarda..."

708
Zirve Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü 28. Koordinasyon Toplantısı Çanakkale`de gerçekleşti. Toplantıya Zirve Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü Genel Başkanı Orhan Kozan, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Turizm Tanıtım Derneği Başkanı İsmet Balkan ve dağcılık kulübü üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Kozan düzenlenen toplantılarını Kurtuluş Savaşımızın önsözünün yazıldığı topraklarda gerçekleştirdiklerini belirterek; "Bu topraklarda olup Ulu Önderimizin ve kahraman askerlerimizin şanlı zaferi getirdiği toprakları ziyaret etmeden dönmek olmazdı" dedi.
Kozan açıklamasında; "Kulübümüzün başarılarında ve bu günlere gelmesinde büyük önemi bulunan, diğer Şubelerimizdeki yöneticilerimizin kaynaşmasını, dayanışmasını ve birlikte projeler gerçekleştirmesini sağlayan Koordinasyon toplantılarımızın 28`incisini hafta sonu Çanakkale Şubemizin ev sahipliğinde, Kurtuluş Savaşımızın önsözünün yazıldığı topraklarda gerçekleştirdik. Toplantımıza davet edilen Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı sayın İrfan Mutluay ve Turizm Tanıtım derneği başkanı sayın İsmet Balkan beyefendi bizlere Çanakkale`deki hem Çevresel, hem de turizm ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular, kendilerine teşekkürlerimizi sunarım. Geçtiğimiz dönem ki çalışmalarımızı değerlendirdik. Eksiklerimizi tespit ettik. Yeni dönem yol haritalarımızı belirledik. Yeni seçilen yöneticilerimiz eskileri ile tanıştı. Kullandığımız belgeler, yönetmelikler üzerinde düzeltme taleplerimiz alındı. Ülke dağcılığına nasıl daha çok katkı sağlarız konuları değerlendirildi" dedi. 
Bu topraklarda olup Ulu Önderimizin ve kahraman askerlerimizin şanlı zaferi getirdiği toprakları ziyaret etmeden dönmek olmazdı. Biz de Mustafa Kemal Atatürk`ün Çanakkale Savaşı sırasında, fırsat bulabildikçe sakin günlerde dinlenmek ve banyo gibi ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı Bigalı`daki evinden başlayarak güzel bir Gelibolu yarımadası ziyareti yaptık. Koordinasyon Toplantımızın organizasyonunu üstlenen ve güzel bir ev sahipliği ile bizleri kusursuz ağırlayan Çanakkale Şubemize Şube Başkanı Aytekin Er`in şahsında ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Katılım sağlayan tüm şube yöneticilerimize de teşekkür ediyoruz. Yeni bir döneme girerken zirve dağcılık ailesi olarak tüm şube ve Temsilciliklerimizde doğa, dağlar ve sizler için hazırız. Güzel bir dönem olması dileği ile..." dedi.
(Haber Merkezi)
Paylaş