havadurum

"Okula kabul" sınavına REKOR KATILIM!

3301

 

“Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır” vizyonuyla yola çıkan Bahçeşehir Koleji ailesinin, bir üyesi olmak için Bahçeşehir Koleji Bursluluk sınavına yoğun ilgi gösterildi. Bahçeşehir Koleji’nin kaliteli eğitim anlayışıyla tanışmak isteyen öğrenciler bursluluk sınavına yoğun ilgi gösterdi. Türkiye genelindeki 128 kampuste aynı anda gerçekleşen Bahçeşehir Koleji Ortaokul Bursluluk Sınavı Çanakkale Kampüste velilerin ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

 
Türkiye genelinde 185 bin, Çanakkale’de 1252 öğrenci…
Türkiye geneli 185 bin öğrenci, eğitimde sürdürülebilir başarısı, yenilikçi eğitim modelleri ile fark yaratan eğitimin parlayan yıldızı Bahçeşehir Koleji’nde eğitim görmek için yarıştı. Saat 10.00’da gerçekleşen sınavda Çanakkale Kampüsü 1252 öğrenciyi okulunda misafir etti. Öğrenciler bursluluk sınavında ter dökerken, Çanakkale Kampüs Müdürü Ebru Doğan Bahçeşehir Ortaokul Eğitim Sistemini ve farklılıklarını; Yabancı Diller Zümre Başkanı Remzi Erkan ile Native Öğretmeni, Rehberlik öğretmeni Esra Durmaz, Robotik Kodlama öğretmeni Bülent Öktelik’in velilere konferans salonunda gerçekleştirdikleri sunum ile aktardılar. 
 

Yapay zeka tabanlı öğrenme platformu; Metodbox!
Kampüs Müdürü Ebru Doğan, sunumunda “Öncü eğitim modelleriyle Türkiye’de eğitime olan katkılarını dijital eğitimde de sürdüren Bahçeşehir Koleji bir ‘ilk’e imza atarak Yapay zekâ tabanlı kişiye özgü dijital öğrenme platformu “Metodbox”ı geliştirdi. Uygulamayı tüm öğrenci ve öğretmenlerinin kullanımına sundu. Öğrenme sürecinin parmak izi kadar özel olduğu inancıyla yıllardır Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM) ile öğrencilerine eksiksiz kazanım olanağı sunan Bahçeşehir Koleji, Metodbox uygulaması ile kişiye özgü öğrenimi geleceğe aktarıyoruz. Ortaokul 5. Sınıf öğrencilerine yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitim programı uygulayan Bahçeşehir Koleji haftalık 22 saat yabancı dil eğitimi vererek fark yaratıyor” dedi.
 
 
Yabancı Diller Zümre Başkanı Erkan de sunumunu gerçekleştirdi 
Çanakkale Kampüsü Yabancı Diller Zümre Başkanı Remzi Erkan ortaokul velilerine yönelik yapılan sunumda, Yabancı Dil Eğitiminde hedeflerinin; Öğrencilere yabancı dili yaşayarak öğretmek, yabancı dilin gerektirdiği dört ana beceriyi (Okuma-Yazma-Dinleme ve Konuşma) kazandırmak; Öğrencilerin üniversiteye giriş yabancı dil sınavında (LYS- 5) başarılı olmalarını sağlamak; Üniversitelerde hazırlık atlama sınavlarında başarılı olabilmeleri için TOEFL ve IELTS gibi sınavlara hazırlamak; Ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılı olmalarını sağlamak; Yabancı dilde sunum yapabilmelerini, öğrendikleri yabancı dilleri kullanarak yıl içi ve yıl sonu etkinlikleri yapmalarını sağlamak; Yurt dışında eğitim görmek isteyen öğrencilerimizin SAT, TOEFL sınavlarına hazırlanmalarına yardımcı olmak olduğunu söyledi.
 
 
“29 Şubat’ta sınava girecek öğrencilerimize başarılar”
Kampüs Müdürü Ebru Doğan, sınav bitimi yaptığı açıklamada “Her yıl binlerce öğrenciye başarı bursu veren Bahçeşehir Koleji Ortaokul Bursluluk Sınavı bu yıl da  kampüsümüz de yoğun ilgi ile gerçekleşti. Katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.  Velilerimiz sınav sonuçlarına 26 Şubatta, http://bahcesehie.stoys.co/sonuc adresinden ulaşabileceklerdir. 8’inci  Sınıf ve Lise öğrencilerimiz 29 Şubatta Bahçeşehirli olmak için yarışacaklar. Lise öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.
 (Yusuf Sonkurt)
Paylaş