havadurum

"Sergen'le çalışmak çok zor"

306
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Sergen Yalçın hakkında konuştu. Çebi, "Sergen Yalçın ile kısa vadeli anlaşma yapmadık. Gerçekten zor bir kişilik. Herkesin çalışabileceği hoca değil. Ama önemli olan yaptığı iş. Beşiktaş`ın hoca problemi yok. Hocamızla yola devam edeceğiz. Bunun lig sıralaması ile alakası yok" dedi.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig`de cumartesi günü (Bugün) Galatasaray`la oynayacakları dev derbi öncesinde açıklamalarda bulundu.
 
"Şampiyonluğa inandık"
"Yeni bir takım oluşturduk. Kulübün mali yapısı itibarıyla transferleri istediğimiz gibi yapamadık. Bizden önce yapılan sözleşmelerin yükünden kurtulmamız zor oldu. Hâlâ kurtulmuş değiliz. Ancak, bu durum Beşiktaş`ın önünde engel olmaz. Şampiyonluk inancım o şartlarda neyse, şimdi de o. Takım, 13. sıradayken de şampiyonluğun en güçlü adayıyız ve şampiyon olacağız diye açıklama yaptım. O zamanlar, `Tribüne oynuyor` dediler. Bizim bu tür işler ile alakamız olmaz. Sadece güvenip inandığımızı söyleriz. Arşivler ortada. Biz Sergen Yalçın ile kısa vadeli anlaşma yapmadık. Sergen, kulübün içinden gelen biri. Gerçekten zor bir kişilik. Herkesin çalışabileceği hoca değil. Ama önemli olan yaptığı iş. Sergen hoca işini kusursuz yapıyor. Biz, idari olarak imkanlar çerçevesinde çalışma ortamı yaratıyoruz. Beşiktaş`ın hoca problemi yok. Hocamızla yola devam edeceğiz. Bunun lig sıralaması ile de alakası yok. Sergen ne diyor, `Göndermeden bir yere gitmem.` Bizim de öyle niyetimiz yok, hiç de olmadı.
(haberler.com)
Paylaş