havadurum
Yusuf Sonkurt

yusuf@canakkaleolay.com

13 YILDIR AMPUL KAFA DAHA NE YAPSIN

-Zamanında isyankâr (terörist) 33 kişiyi kurşunlayan orgeneral ordu komutanı Mustafa Muğlalı kışlasından adını sildiler. Şimdi genelkurmay başkanlığı 547 isyankâr (terörist) etkisiz hale getirildi diye bildiri yayınlıyor.

626

                 -Ne Mutlu Türküm Diyene sloganını her yerden sildiler, kaldırdılar, kendileri 13 yıldır bir gün küçük büyük, genel, yerel politikacıların ağzından söylemi hatırlayan varsa onlara Ne Mutlu Türküm Diyene.

                -Büyük önderimiz Atatürk’ün yurtta sulh, cihanda sulh sözcüğünü 13 yıldır politika yapan devleti yöneten genel, yerel, büyük, küçük politikacıların ağzından işiten varsa, bizim kulaklarımız sağır demektir.

                -İlkokullarda her sabah “Türküm, doğruyum, yasam, büyüklerimi saymak, küçüklerimi sevmek, varlığın Türk varlığına armağan olsun” andımızı yasakladılar. Bu yasağa bir Allahın kulu ampul kafalının itiraz ettiğini işittinizse, gördüyseniz bizim gözlerimiz kör.

                -Habur sınır kapısından, yurdumuza dönen ellerinde silah, üstlerinde gerilla giysileriyle bakan Beşir Atalay olmak üzere törenle coşkuyla karşılayan ampulcüler bir de sınıra seyyar çadır mahkemesi kurdular, laf olsun diye pişmanız deyip bugünün hendek, barikat, sokaklara mayın, canlı bomba militanları yetiştirip bugünlere gelindi.

                -140 yıllık Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasını T.C. sini sildiler. Ne oluyoruz arkadaş diyen bir küçük, büyük, genel yerel ampulcü siyasetçi veya yandaşına rastlayan varsa bu kalemi kırmak düşer bize,

                -Terörist başı Abdullah Öcalan Sayın oldu, Dolmabahçe sarayında 10 maddelik bebek katilinin bildirisini başbakan yardımcısı HDP nin heyeti beraberce kamuoyuna deklare ettiler.1125 yanlış bildiriye imza ettiklerinde ne varan hainlikleri ne de karanlıkları kaldı.

                Hoşçakalınız.