havadurum
Kadir Kenar

akadirkenar@hotmail.com

72'lik delikanlıdan yeni marka!

134216
Baştan maşallah diyeyim de, aman nazar falan değmesin. Çanakkalemizin her zaman medar-i iftiharı olmuş Niyazi Önen`i bir kez daha tebrik ediyorum. 50 yıldır iş hayatının içinde olan ve yaklaşık 40 yıldır da Dardanel markası ile devam eden bir insan Niyazi bey. Kıymetli eşi Zeliha hanım, oğlu Mehmet ve kızları Ayşe de uzun yıllardır en büyük destekçileri, yoldaşları... Dardanel Türkiye`de ve dünyada bir marka. Gurur duyuyoruz. 
Bu hafta ilk olarak Çanakkale`de açılışı yapılan `TON TUNİ` anladığımız kadarıyla hem Türkiye`de hem de dünyada yaygınlaşacak. Uzun yıllardır beraber çalıştığımız Niyazi beyin bu yeni markayı yaratırken, baya araştırma yaptığına eminim. Konsept olarak gerçekten hoşuma gitti. Bir önceki yapı biraz soğuk bir hava veriyordu. Şimdi tam oturdu. Hatta eminim yerine göre daha da geliştirilecektir. 
Üretim ve pazarlamada hiçbir sıkıntısı olmayan Dardanel`in yolu hep açık oldu. Çünkü başında işini seven, işine ve kendisine inanan ve de güvenen Niyazi bey oldu. Hayırlı uğurlu olsun. 
&&&
Şu ceketi bari çıkar Bülent Turan!
Yine baştan bir maşallah daha çekeyim, nazar değmesin. İki dönemdir Çanakkalemizi temsil eden Bülent Turan`ın hızına erişmek sanırım imkansız! Şu yaz sıcaklarında her gün program program çalışıyor... Onun için diyorum ki, şu ceketi bari çıkar be Bülent Başkan! Sen çıkar ki, vali beyimiz de çıkarsın. Yandınız yaz sıcaklarında. Valla sizi gördükçe ben terliyorum. 
Evet kendisi çalışkan bir insan Bülent Turan. Onunla beraber yol yürüyenleri de çok güzel çalıştırıyor. Siyaseti bir kenara bırakalım, Turan`ın dokunmadığı insan yok. Belediye Başkanlarının derman kapısı! Çözülemeyen işlerin sihirli anahtarı! Ülgür başkanla olduğu gibi mesela. Bazen çok kızsa da kayıtsız kalmamasını defalarca yaşadık. Devlet imkanlarının yetersiz olduğu bir dönemde, Bülent Turan imdada yetişiyor ki, bu Çanakkale için siyaset üstü bir kazanım. Ak parti içindeki yapı beni çok ilgilendirmiyor. Onu da söylemek isterim. Siyasette her yiğidin bir yoğurt yiyişi var! Ama, çalışkan olmak ve memlekete hizmet etmek gerçekten takdir edilesi bir durum.