havadurum

A Milliler, Letonya deplasmanında

3203

Müsabakada, İsveç Futbol Federasyonundan hakem Andreas Ekberg düdük çalacak. Ekberg`in yardımcılıklarını aynı ülkeden Fredrik Klyver ve Stefan Hallberg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kaspar Sjöberg olacak.

G Grubu`nda Hollanda 16 puanla lider durumda bulunurken, 14 puana sahip Norveç ikinci, Türkiye ise 12 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Grupta son 5 maçta sadece 1 galibiyet alan milli takım, Letonya`yı yenerek, iddiasını sürdürmek istiyor.

A Milli Takım`da kart cezaları sona eren Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak ve Orkun Kökçü bu mücadelede forma giyebilecek.

Grupta aynı gün Norveç-Karadağ ve Hollanda-Cebelitarık karşılaşmaları da oynanacak.

Letonya-Türkiye maçını İsveçli hakem Andreas Ekberg yönetecek

A Milli Futbol Takımı`nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu`nda 11 Ekim Pazartesi günü Letonya ile oynayacağı karşılaşmada İsveçli hakem Andreas Ekberg görev yapacak

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Daugava Stadı`nda oynanacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonundan Andreas Ekberg yönetecek.

Ekberg`in yardımcılıklarını Fredrik Klyver ve Stefan Hallberg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kaspar Sjöberg olacak.

Maçta Almanya`dan Daniel Siebert VAR, Robert Wessel ise AVAR olarak görev alacak.

A Milli Takım, Riga yolculuğu öncesi Riva`da çalıştı

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri`nde 11 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Letonya ile oynayacağı karşılaşma için bugün Riga`ya yolculuk edecek A Milli Futbol Takımı, saat 11.00`de basına kapalı bir antrenman yaptı.

Teknik Direktör Stefan Kuntz ile Yardımcı Antrenörler Kenan Koçak ve Jan-Moritz Lichte yönetimindeki saha çalışmasına, dün akşam oynanan Norveç müsabakasının 11`inde yer almayan futbolcular katıldı. Antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından pas ve çift kale taktik çalışmaları yapıldı. Kaleciler de Kaleci Antrenörü Michael Rechner nezaretinde idmanlarını gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise Fiziksel Performans Antrenörü Axel Busenkell gözetiminde fitness salonunda bir yenilenme idmanı yaptı.

A Milli Takım, bugün saat 15.00`te İstanbul Havalimanı`ndan Letonya`nın başkenti Riga`ya hareket edecek. Ay-yıldızlılar, daha sonra kamp oteline geçecek ve yarınki son antrenman öncesi istirahate çekilecek.


Milliler`de 2 isim kadrodan çıkarıldı!

Serdar Aziz ve Kenan Karaman, A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

A Milli Futbol Takımı`nda 2 oyuncu sakatlığı nediniyle aday kadrodan çıkarılarak kamptan ayrıldılar.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri`nde dün akşam İstanbul`da Norveç`le oynadığı müsabakanın ikinci devresinde aldığı darbeye bağlı göz travması geçiren savunma oyuncusu Serdar Aziz aday kadrodan çıkarıldı. Daha önceden, Norveç maçı sonrasında sol el ikinci parmağındaki kırık sebebiyle operasyon geçireceği duyurulan Kenan Karaman da kadrodan çıkarılarak kamptan ayrıldı.

3 İSİM FORMA BEKLİYOR

Hollanda karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen ve Norveç maçında forma giyemeyen Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak ve Orkun Kökçü cezalarını tamamladı. 3 oyuncu teknik heyetin görev vermesi durumunda Letonya deplasmanında takımdaki yerlerini alacaklar.

ADAY KADRO

A Milli Takım`ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Altay Bayındır (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Gent), Uğurcan Çakır (Trabzonspor).

Defans: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür (Sassuolo), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Sassuolo), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Norwich City), Caner Erkin (VavaCars Fatih Karagümrük), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş).

Orta Saha: Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Galatasaray), Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Hakan Çalhanoğlu (İnter), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Orkun Kökçü (Feyenoord), Ozan Tufan (Watford), Taylan Antalyalı (Galatasaray), Yusuf Yazıcı (Lille).

Forvet: Burak Yılmaz (Burak Yılmaz), Serdar Dursun (Fenerbahçe), Halil Dervişoğlu (Galatasaray).
(Habertürk)


 

Paylaş