havadurum

AK Parti, A Takımı'nı tanıttı

3955
Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, dün Çanakkale Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen lansman ile yeni il yönetimini kamuoyuna tanıttı. Ak Parti`nin bir kadro hareketi olduğunu belirten İl Başkanı Naim Makas; "Erdemliler hareketi ile gönüllere girmeyi şiar edinmiş ve şahısların enaniyetlerinden ari, ben merkezli değil biz olabilmeyi başarmış bir partidir. Ak Parti; Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan`ın `gönül seferberliği` dediği anda, 7 günde 9 bin Çanakkaleli hemşehrimizin üye koçanına imza attığı partidir. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan haricindeki herkesin tartışılabilir olduğu partimizde şahıslar değil; Büyük Türkiye`nin en güçlü teşkilatına sahip partimizin iktidarıyla sağladığı hizmetleri ve devletimizin âlî menfaatleri esas alınır. Hamd olsun ki, istisnasız girdiği tüm seçimleri kazanmış ve aziz milletimizin teveccühüne mashar olmuş bir partinin mensuplarıyız. Bu sebeple AK kadrolarda yer almak tabi ki de bir ayrıcalıktır ancak edata bir bayrak yarışı anlayışıyla çalışan AK Kadrolarımız; süreç içerisinde kendini yeniler ve gönüllü olan herkese bu hizmet halkasında yer vermeye çalışır. Tam da bu yönüyle partimiz, aziz milletimize mal olmuş, milletimizin partisi olmuştur." dedi. 
Makas yönetimi tanıttı
Yeni yönetim kurulunu tanıtan Başkan Makas; "Yönetim kurulumuzun; 12`si bayan, ki bu hanım kardeşlerimizden 1`i önceki dönem Kadın Kolları İl Başkanımız, 1`i Belediye Meclisinde Grup Başkanvekilimiz. Bu kıymetli tabloya göre yönetimimizin 3`te 1`i hanım kardeşlerimizden oluşmaktadır. Ayrıca 35 yaş altı 11 genç arkadaşımız var. Bu anlamda il yönetim kurulumuzun yüzde 30`u genç kardeşlerimizden oluşmaktadır. Bu tablo; Ak Parti`nin gençlere ve kadınlara verdiği önemi net bir şekilde bir kez daha ortaya koymaktadır. Gençlik Kolları kademesinde yetişmiş sonrasında çeşitli kademe ve görevlerde davasına hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak altını çizerek ifade etmek istiyorum ki; İl Yönetimi kadromuzda Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kademelerimizde yetişmiş ve hizmet etmiş kardeşlerimiz şimdi de partimizin başka bir kademesinde partisine, davasına ve kentine hizmet ediyor. Bu tablo; Ak Parti`nin ayrıcalıklı bir parti olduğunun da başka bir ispatıdır. Ayrıca kadromuzda; geçmiş dönemde partimiz teşkilatlarında ilçe başkanlığı, belde başkanlığı, il genel ve belediye meclisi üyeliği, il kadın kolları başkanlığı görevlerini ifa etmiş kardeşlerimiz bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kentimizin demografik yapısı ve dinamiklerini de gözeterek oluşturduğumuz ekibimizde; STK temsiliyeti, avukat, mali müşavir, esnaf, iş insanı, mühendis, kadın ve genç girişimci kardeşlerimize ilave olarak engelli kardeşlerimizle birlikte STK anlamında çalışmalarda bulunan, çeşitli uluslar arası müsabakalarda göğsümüzü kabartmış bir milli sporcumuz da bulunmaktadır" dedi.
İsimler şu şekilde...
Ak Parti yeni il yönetiminin isimleri ve meslekleri şu şekilde; Ahmet Şen (Mali Müşavir), Ali İhsan İlhan (Esnaf), Arzu Bendeş (Maden Mühendisi), Arzu Yerlikaya (Öğretmen), Cansu Güçlü (Avukat), Coşkun Meriç (Avukat), Çağrı Oğuzhan (Harita Mühendisi), Devrim Yazıcı (Esnaf), Enes Koz (Esnaf), Engin Azman (Esnaf), Ertuğrul Aydın (İş İnsanı), Esra Yüksel (İş İnsanı), Ethem Hırçın (Emekli), Furkan Köseoğlu (Harita Mühendisi), Gülsüm Üstün (İş İnsanı), Halil Sarıbaş (Esnaf), Halil Zahit Mert (İş İnsanı), Halise Ölmez (Ev Hanımı), Hicran Yıldırım (Eğitimci), Hülya Duman (Emekli), Mehmet Şevik (Maden Mühendisi), Metin Çelik (Müteahhit), Murat Turgutalp (İş İnsanı), Mücahit Esin (İş İnsanı), Nazlı Kara (Gıda Mühendisi), Necmi Mutlu (Çiftçi-Emekli), Oktay Koç (Hukukçu), Ömer Faruk Göktürk (İş İnsanı), Rasime Beyaz (Ev Hanımı), Saime Avcılar (Ev Hanımı), Serkan Gündüz (Esnaf), Sinan Erdoğan (İş İnsanı), Şükrü Değer Erken (Doktor), Tuba Pala (Ev Hanımı), Ümit Burunlular (Mlli Sporcu), Ünsal Dirlik (Emekli-Esnaf), Halil İbrahim Engin (Esnaf), Gürsel Polat (İş İnsanı), Yasin Öztürk (Avukat).
(Atakan Alkış)
Paylaş