havadurum

AK Parti "Makas'la devam" dedi

2405
AK Parti Çanakkale 7`inci olağan kongresi dün saat 12:00`da başlayan oturum ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İÇDAŞ Kongre Merkezinde yoğun katılım ile gerçekleşti. Kongreye AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ilçe belediye başkanları, muhtarlar, AK Parti il ve ilçe teşkilatları, Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri ve AK partililer katılım sağladı. Kongrenin başında AK Parti`nin kurulduğu günden bu yana süregelen olayların video ile salona izletilmesinin ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan video konferans aracılığıyla konuşma gerçekleştirdi. Kongrenin devamında faaliyet raporu, gelir-gider raporları okundu. Devamla okunan raporlar müzakere edildi ve ayrı ayrı oylandı. Kongre, gelecek dönem tahmini bütçenin okunması, müzakeresi ve oylanması ile yönetim kurulunun ibrasının oylanması ile devam devam etti. Ardından ise il başkanı, il yönetim kurulu ve il disiplin kurulu, parti içi hakem demokrasi kurulu ve kongre üst kurulu asil ile yedek üyelerin seçilmesi gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren mevcut AK Parti il Başkanı Naim Makas güven tazeleyerek yola devam etti. 
"Erken seçim yok"
Kongrede konuşma gerçekleştiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, erken seçim söylentilerine yönelik; "Tutturdular bir erken seçim, erken seçim yok, olmayacak" dedi. 
 
Listede bu isimler yer alıyor
Yeniden başkan seçilen AK Parti İl Başkan Naim Makas`ın il yönetim kurulu asil listesinde şu isimler yer alıyor: Ahmet Şen, Ali İhsan İlhan, Arzu Bendeş, Arzu Yerlikaya, Cansu Güçlü, Coşkun Meriç, Çağrı Oğuzhan, Devrim Yazıcı, Enes Koz, Engin Azman, Ertuğrul Aydın, Esra Yüksel, Ethem Hırçın, Furkan Köseoğlu, Gülsüm Üstün, Gürsel Polat, Halil İbrahim Engin, Halil Sarıbaş, Halil Zahit Mert, Halise Ölmez, Hicran Yıldırım, Hülya Duman, Mehmet Şevik, Metin Çelik, Murat Turgutalp, Mücahit Esin, Nazlı Kara, Necmi Mutlu, Oktay Koç, Ömer Faruk Göktürk, Rasime Beyaz, Saime Avcılar, Serkan Gündüz, Sinan Erdoğan, Şükrü Değer Erken, Tuba Pala, Ümit Burunlular, Ünsal Dirlik, Yasin Öztürk. İl Disiplin Kurulu asil üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor: Kaan Tonka, Nurkan Şanda, Fatma Aydoğan Bektaş, Burçin Altop, Mefail Ceyhan.
(Atakan Alkış)


Paylaş