havadurum

Ak Parti'den Çan ziyaretleri

811
AK Parti Çanakkale İl Örgütü tarafından Çan`da bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlere, AK Parti Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin ve İlçe Yöneticileri de yer aldı. Çan mahalle halkı ve esnafı, sanayi sitesi ve STK`lar ziyaret edilirken misafirperverliklerinden dolayı Çan halkına teşekkür edildi. Ak Parti İl Başkanlığı tarafından ziyaretlerle ilgili şu açıklamalar yapıldı. 
Çan - mahalle ve esnaf ziyareti
"İlçe Başkanımız Ömer Şahin, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Fatih Mahallesi ve İstiklal Mahallesinde hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Mahalle ziyaretimiz sonrası esnafımıza ziyarette bulunduk. Tüm esnafımıza hayırlı ve bol bereketli kazanç diliyoruz."
Çan sanayi sitesi ziyareti
"İl Başkanımız Naim Makas, İlçe Başkanımız Ömer Şahin, Terzialan Belediye Başkanımız Tuncay Göymen, İl Genel Meclisi Üyemiz Murat Okan, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, Çan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanımız Kadir Deveci`yi ziyaret etti, ardından Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret edip hayırlı işler dilediler."
Çan STK ziyaretlerimiz
"İlçe Başkanımız Ömer Şahin, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası`nı ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Davut Tekne ve Esnaf Odası Başkanı Emin Görgün`e teşekkür ederiz."
(Haber Merkezi)
Paylaş