havadurum

Ak Parti Çanakkale Heyeti Ankara'daydı

Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve beraberindekiler, Ankara'da İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüşmeler sağladı.

1345

Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet, iki gün süren Ankara programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretler kapsamında, Başkan Makas ve beraberindekiler, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bir araya geldiler.

Turan; "Biz çalışmaktan gocunmayan insanlarız"
Ak Parti İl Başkanı Naim Makas başkanlığında; Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı ve meclis üyeleri ile İl Yöneticilerinden oluşan heyet, Ankara`da iki gün süren bir program kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretler kapsamında, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale heyetini makamında ağırlayarak; "Biz çalışmaktan gocunmayan insanlarız, polemikten kavgadan değil iş yapmaktan keyif alan insanlarız" şeklinde konuştu.

Başkan Makas Turan`a başarılar diledi
Çanakkale Heyeti İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan eşliğinde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ziyareti gerçekleştirdi. E-belediye ve sivil toplumla ilişkiler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Bakan Yardımcısı Bülent Turan bakanlık çalışmaları hakkında brifingler verdi. Ak Parti İl Başkanı Naim Makas; "Partimizin TBMM`deki Grup başkanvekilliği döneminde Çanakkale`ye büyük hizmetleri olan bakanımıza bu kıymetli ve önemli görevinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ak Partili Gider ile görüşmeler sağlandı
Ankara`da gerçekleşen ziyaretlerde, heyet Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile de görüşmeler sağladı. Başkan Makas gerçekleştirilen ziyarette "Gazi Meclis`imizde Milletvekilimiz Ayhan Gider ile bir araya gelerek, Teşkilat çalışmalarımız, kadim kentimiz Çanakkale`mizin yatırımları ve hizmetleri hakkında istişarelerde bulunduk" ifadelerini kullandı. Heyet, Ak Partili Gider`e yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Kandemir makamında ağırladı
Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bir araya gelen Ak Parti Heyeti, yapılan görüşmelerde teşkilata ilişkin fikir alışverişinde bulunarak, çalışmalara dair bilgiler aldılar.
(Duygu Yılmaz)

Paylaş