havadurum

Ak Partili Timur Ay'dan adaylık açıklaması

8528
Timur Ay, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. Dönem TBMM Genel Seçimleri için Ak Parti`den milletvekilli aday adaylığını açıkladı. Ay, "Tarihimizin en şanlı mücadelesinin yaşandığı ve devletimizin ön sözünün yazıldığı Çanakkalemize faydalı olabilmek ve bu şehrin güzel insanlarına hizmet edebilmek için; 28.Dönem milletin vekili olmaya talibim" dedi.
 
14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. Dönem TBMM Genel Seçimleri öncesinde milletvekilliği adaylıkları için hummalı bir çalışma başladı. Timur Ay, Ak Parti`den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Ak Parti İl Binası`nda aday adaylığını açıklayan Timur Ay, "Yaşadığımız asrın felaketinin gölgesi ve hüznü içinde tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100`üncü yılına girerken biliyoruz ki; bu seçim ülkemizin ve bölgemizin, hem bugününü hem de yarınını şekillendirmek için büyük bir önem taşımaktadır.
 
Bu anlamda her bir bireyin kendine, ailesine ve yaşadığı topluma karşı sorumlulukları olduğu gibi devletine de sorumluluğu olduğu düşüncesindeyim. Tarihimizin en şanlı mücadelesinin yaşandığı ve devletimizin ön sözünün yazıldığı Çanakkalemize faydalı olabilmek ve bu şehrin güzel insanlarına hizmet edebilmek için; göğsümüze emanet edilen imanın, kalbimize emanet edilen ihsanın, aklımıza emanet edilen idrakın gereği 28.Dönem milletin vekili olmaya talibim. Bu güzel Çanakkalemizi, doğduğum, büyüdüğüm, bana çok şeyler veren; tarihimi, geçmişimi ve kültürümü veren Çanakkalemizin; her bir bireyini ayırt etmeden temsil edeceğime emin olabilirsiniz. Başta aileme, teşkilatımın üyelerine ve dostlarıma, medeniyetimizin bize yüklediği sorumlulukla, Allah yolumuzu hayırlı kılsın, günümüzü ve geleceğimizi aydınlık eylesin. Hepinize teşekkür eder, saygıyla selamlıyorum" dedi.
(Atilla Akın)
 
Paylaş