havadurum

Alex'den ders

621

Tercüman Samet Güzel`in anısı;
Bir lig maçında tehlikeli bir yerden frikik oldu ve topun başına her zamanki gibi Alex geçti. Fakat o sırada Mehmet Topuz da geldi, serbest vuruşu kullanmak istediğini söyledi.Tansiyonu yüksek bir maç olmadığından dolayı herkes Alex`in izin vereceğini düşündü ama Alex herkesten farklı düşündüğünü milyonlarca kişiye göstermekten çekinmeyecek kadar cesaretliydi. Kabul etmedi ve serbest vuruşu gole çevirdi.
Maç sonrası soyunma odasına girer girmez beni kolumdan tuttu ve derhal Mehmet Topuz`la konuşmak istediğini söyledi. Mehmet Topuz o an çok duygusaldı..

Alex şunları söyledi :
"Bir sonraki maç yine frikik olsun, yine topun başına gel... İnsiyatif bende olduğu sürece sana yine attırmam. Çünkü, neden biliyor musun? Ben her hafta antrenman sonrası onlarca frikik çalışırken, sen çoktan duşunu almış, odanda yatıyor oluyorsun. Bir kere seni yanımda çalışırken görmedim. Bu yüzden kusura bakma, sen ne zaman benimle birlikte mesai verirsin, o zaman kendi ellerimle topu sana veririm. Senin duygularını anlıyorum, ama şu anda frikik kullanmayı hak etmiyorsun."
(Haber Merkezi)
Paylaş