havadurum

Ali Şansalan Süper Lig'de Okan Kayataş 3.Lig'de Düdük çalacak!

2740

 Yusuf Namoğlu başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu 2018-2019 sezonunda Türkiye profesyonel liglerinde görev yapacak klasman hakem kadrolarını açıkladı. Buna göre; Geçen sezon Çanakkale’nin Süper Lig’de düdük çalan Üst Klasman Hakemi Ali Şansalan yerini korudu. Deklare edilen 25 kişilik listede yer aldı. Ali Şansalan yeni sezonda da yine Süper lig’de görev yapacak.

  
Çanakkale’nin Bölgesel Hakemi (BAL) Okan Kayataş, sezon boyunca gözlemcilerden aldığı olumlu notlar, yazılı, sözlü ve kondisyon sınavlarında ise başarılı olması nedeniyle C Klasman Hakemliğine yükseltildi. Üniversite mezunu olup, yabancı dil bilen Okan Kayataş yeni sezonda Türkiye 3.lig maçlarında düdük çalacak. 
 
Geçen sezon 3.Lig’de başarılı şekilde yardımcı hakemlik yapan ve girdiği sınavlar ile maçlarda gözlemcilerden üst düzey notlar alan Tuncay Ercan 2.Lig Yardımcı Hakemlik kadrosuna terfi ettirildi. Tuncay Ercan yeni sezonda Türkiye 2.Ligi’nde görev yapacak.
 
Sezonu 3.Lig yardımcı hakemi olarak kapatan Çanakkale Hakemi Necdet Çelik yeni sezonda da yine 3.ligde yardımcı hakemlik görevini sürdürecek. BAL Hakemi Halil Uysal ile Aytaç Sönmezer Bölgesel Amatör Lig’de düdük çalacaklar. Diğer Çanakkale Hakemleri Süleyman Oral ile Oğuzhan Anıl ise BAL’da yardımcı hakemlik yapacaklar.                                (Yusuf Sonkurt)
Paylaş