havadurum

Altınok "Kepez'i birlikte planlayıp geleceğe hazırlayacağız"

980

 31 Mart yerel seçimler kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan adayları, halkla buluşmaya devam ediyor. AKP Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok, Kepez Meydanı’nda düzenlenen proje tanıtım toplantısında  projeleri ile İl ve Belediye Meclis üyesi adaylarını kamuoyuna tanıttı. Proje ve aday tanıtım toplantısına AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AKP İl Başkanı Gültekin Yıldız, AKP Kadın Kolları İle Başkanı Gülsüm Üstün, AKP Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Balık, Cumhur İttifakı AKP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, AKP teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Büyük bir coşku ile başlayan tanıtım toplantısı, miting havasında geçti. Açılış konuşmalarının ardından Belediye Başkan Adayı Altınok, projelerini anlatmak, belediye ve il genel meclis üyelerini tanıtmak için söz aldı. Kepez halkının ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği Altınok, Kepez’in geleceğini planlayacaklarını ve Kepez’i hep birlikte geleceğe hazırlayacaklarını söyledi. Altınok, projelerinin her birinin Kepez’de yaşayan vatandaşların istekleri, şikayetleri, önerileri ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandığını belirtti. Kepez’in her geçen gün büyüdüğünü söyleyen Altınok; “Bugüne kadar Kepez’de görev yapmış, Kepez’e hizmet etmiş hiç kimsenin hakkını yeme taraftarı değiliz. Her kim Kepez’de taş üstüne taş koymuş, Kepez için çalışıp faydalı olmuşsa teşekkür ederiz” dedi. Kepez Belediye Başkan adayı Altınok, Kepez Belediye Başkanı Mutan’a seslenerek; “Sayın Mutan, ‘Kepez benim çocuğum gibi. Adeta elimde büyüdü’ diyor. Heba olmasını istemiyorum diyor. Bende buradan sevgili Mutan’a sesleniyorum. Sen gönlünü rahat tut, hiç merak etme. Evet o çocuk büyüdü. Kepez artık büyüdü. Biz onu üniversite okutmak için geliyoruz. Yüksek lisans doktora yaptırtmak için geliyoruz. Eminim ki Kepezliler de bu çocuğu cahil bırakmayacak. Yürüyen ve koşan bu çocuğu tekrar emekletmeyecek. Kepez’i layık olduğu yere taşıyacaklardır” ifadelerini kullandı. Altınok; “Kepez’de bir tek kişinin bile aç yatmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çocuklarımıza daha yaşanabilir, daha yeşil bir Kepez için durmadan çalışacağız, sonuna kadar yapacağımız her çalışmanın öznesine de insan ve vicdanı koyacağız” dedi. 

 
“Yapacağım, edeceğim demekle olmuyor, yaparsa Ak Parti yapar”
Kepez Belediye Başkan adayı Alper Altınok; “Bizim bir derdimiz var. Bizim yaşadığımız bu topraklara borcumuz var. Belediyecilik atıp tutmakla, yapacağım, edeceğim demekle olmaz. Görüyoruz işte olmuyor. Vatandaşın boş lafa artık karnı tok. AK Parti olarak bugüne kadar belediyecilik anlamında yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Belediyecilik ile ilgili tüm Türkiye’de yüzlerce yanı başımızdaki AK Partili ilçe ve belde belediyelerimizde de onlarca örneklerimiz mevcuttur. O yüzden diyoruz ki yaparsa AK Parti yapar” dedi.
 
“Kepez’de bir tek kişinin bile aç yatmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz”
Kepez Belediye Başkan adayı Altınok; “Her şey Kepez için diye boşuna söylemedik. Belde Başkanı olarak görev yaptığım sürece CHP Belediyesi olmasına rağmen vekillerimiz ve özellikle de Grup Başkanvekilimiz sayesinde Kepez’i birçok yatırıma kavuşturduk. Kepez için yapılacak her ne varsa taşın altına elimizi koyduk. Ayrım yapmadık, ötekileştirmedik. Bundan sonra da inşallah hep birlikte Kepezimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kepezimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gelişmesi için gerekli olan projeleri inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. Yapılacak olan yatırımlarla Kepez’de işsizlik sorununu çözeceğiz. İvedi olarak hizmete geçireceğimiz Aşevi projemizle, Kepez’de bir tek kişinin bile aç yatmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çocuklarımıza daha yaşanabilir, daha yeşil bir Kepez için durmadan çalışacağız, sonuna kadar yapacağımız her çalışmanın öznesine de insan ve vicdanı koyacağız. İnanıyorum ki, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da burada sizlere sunduğumuz projelerin en büyük destekçisi vekilimiz Jülide İskenderoğlu ve Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan olacaktır. Ben sizlerin huzurunda Çanakkale’ye kazandırdıkları için, Kepez’e kazandırdıkları için bugün burada Belediye Başkan Adayı olmamda büyük emekleri olduğu için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.
 
“Biz, Kepez’i okutmaya geliyoruz”
Altınok; “3 dönemdir Kepez’de Belediye Başkanlığı yapmış olan mevcut Belediye Başkanı sevgili Ömer Faruk Mutan’ın Kepez’e dair bir korkusu var. Sayın Mutan, ‘Kepez benim çocuğum gibi. Adeta elimde büyüdü’ diyor. Heba olmasını istemiyorum diyor. Bende buradan sevgili Mutan’a sesleniyorum. Sen gönlünü rahat tut, hiç merak etme. Evet o çocuk büyüdü. Kepez artık büyüdü. Biz onu üniversite okutmak için geliyoruz. Yüksek lisans doktora yaptırtmak için geliyoruz. Eminim ki Kepezliler de bu çocuğu cahil bırakmayacak. Yürüyen ve koşan bu çocuğu tekrar emekletmeyecek. Kepez’i layık olduğu yere taşıyacaklardır” ifadelerini kullandı.
 
“Bizim derdimiz gönül belediyeciliğidir”
Altınok; “Evet biliyorum, işimiz çok zor ama yorulmaya da yılmaya da niyetimiz yok. Ben bu davaya inanıyorum. Kepez’i AK Belediyecilik yapmak için bugüne kadar çalıştım. Bundan sonra da canla başla çalışacağıma sizlerin önünde söz veriyorum. Allah hepimize kuvvet versin, Allah birliğimize beraberliğimize zeval vermesin. Sözlerimin sonunda da bizim bir derdimiz var diyorum. Bizim derdimiz, bir çocuğun hayaline, bir ananın duasına, bir babanın rüyasına, bir engellinin umuduna sevgi çiçekleri ekmektir. Bizim derdimiz gönül belediyeciliğidir. Bizim derdimiz aşkımızdır, sevgimizdir, sevdamızdır Kepez’dir” dedi. 
(Haber Merkezi)
Paylaş