havadurum

Arslan "Kepez'i, Kepez Halkıyla birlikte yönetmek için adayım"

2592

 CHP Kepez Belde Başkanı Birol Arslan, Kepez Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu dün, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na yaptı. Arslan’ın adaylık başvurusuna CHP YDK Üyesi Serdar Soydan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Arslan’ın ailesi ve CHP Kepez Belde Örgütü üyeleri katıldı. Arslan adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Uyanık’a ailesi ile birlikte teslim etti. Arslan, başvurusunu yapmasının ardından, CHP İl Binası önünde kendisine destek vermeye gelen partililere açıklamada yaptı. Çocukluğunu yaşadığı Kepez’in büyüdüğü ve geliştiğini belirten Arslan, Kepez’in gelişmesine katkıda bulunan tüm yetkililere teşekkürlerini sundu. Bir Kepezli olarak Kepez’in sorunlarını iyi bildiğini ifade eden Arslan; “Kepez’i her düşünceden, her kültürden ve her renkten bir çiçek bahçesine çevireceğime söz veriyorum” dedi. Arslan;  “Memleketim Kepez’i, Kepez halkıyla birlikte yönetmek için Kepez Belediye Başkanlığı aday adaylığımı kamuoyuna ilan ediyorum” dedi.  Açıklamasında öncelikle kendini tanıtan Arslan; “1971 Çanakkale doğumluyum. İlk ve Orta Okulu Kepez’de, Liseyi Çanakkale’de bitirdim. Askerlik görevimin ardından 1994 yılında Gökhanlar Ailesinde iş hayatıma başladım. Aralıksız 24 yıl akaryakıt İstasyonlarında yönetici olarak görev yaptım. Bugün burada olmama katkı sağlayan başta Aileme ve Öğretmenlerime; iş ahlakını ve çalışma adabını bana aşılayan Gökhan ailesine, merhum Ruşen Fuat Gökhan’a ve değerli büyüğüm, ağabeyim Sayın Ülgür Gökhan’a saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 
“Kepez’in gelişmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederim”
Kepez’in büyüyüp gelişmesinde katkısı olan herkese teşekkürlerini sunan Arslan; “Doğup büyüdüğüm, halen yaşamımı sürdürdüğüm ve tüm evrelerine bizzat şahit olduğum yer Kepez. Kepez’de çocukluğumun ilk yıllarında evlerde elektrik yoktu. Annelerimiz, ninelerimiz gaz lambası ile aydınlanırdı.  Ve yine evlerde su bile yoktu, bakırlar ile Kocaçeşme’den sular taşınırdı.  Meyve bahçeleriyle çevrili, herkesin birbirini tanıyıp komşuluk ettiği Kepez Köyü çok gerilerde kaldı.  Kepez büyüdü, gelişti. ‘Türkiye’nin en büyük Beldesi’ oldu. İşte yaşanan tüm bu evrelerde; gerek köy iken, gerek belediyelik iken görev yapmış olan tüm muhtarlarımıza ve ihtiyar heyetlerine, gerekse belde olduktan sonra Belediye Başkanlığı yapan tüm Belediye Başkanlarımıza ve tüm Belediye Meclis Üyelerimize ve tabii ki tüm Belediye emekçilerine Kepez’e yapmış oldukları hizmetleri için teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Belediyeler sadece bir hizmet kurumu olarak görülüyor. Oysa belediyeler, hizmet üretmekle birlikte, kentin sosyal ve ekonomik yaşamına da yön verir. Halkla beraber ortak sorunlarının çözüleceği yerlerdir.  Yani halkın demokratik haklarını kullandığı, yönetime katılım sağladığı kurumdur. Hangi hizmet, kimle nasıl üretilecek, buna ortak karar verilirse orada demokrasi vardır. Demokrasinin olduğu yerde ise huzur vardır, barış vardır. Doğru hizmetin doğru yere ulaşması söz konusudur” dedi.
  
“Kepez’i her düşünceden, her kültürden bir çiçek bahçesine çevireceğim”
Kepez’in sorunlarını bir Kepezli olarak gayet iyi bildiğini dile getiren Arslan; “Her şeyden önce gönlüm sizlerle daima muhabbet halindedir. Bir Kepezli olarak yaşadığımız sorunların farkındayım dahası Kepezlilerin bir belediyeden neler beklediğinin de farkındayım. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza mutlu ve güvenle büyüyebilecekleri engelsiz yaşam alanları kazandıracağıma söz veriyorum. Kepezlilerin mutlu, huzurlu ve daha iyi hayat koşullarında yaşaması için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Emekçisi olduğum Partim, sevdalısı olduğum halkım ve sizler, bu onurlu görevi bana verdiğiniz takdirde, Kepez’i her düşünceden, her kültürden ve her renkten bir çiçek bahçesine çevireceğime söz veriyorum” dedi. 
 
“Kepez’ime hayırlı olmasını diliyorum”
Son olarak adaylığını açıklayan Arslan; “Kepez’de yaşayan insanların mutluluğunu ve refahını merkez alan, doğru, sürdürülebilir planlama ve yatırımlarla memleketim Kepez’i, Kepez halkıyla birlikte yönetmek için Kepez Belediye Başkanlığı aday adaylığımı kamuoyuna ilan ediyorum. Adaylık başvurumun öncelikle partime, Kepez’ime hayırlı olmasını diliyorum. Benden sonra aday adayı olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. 
(Eren Aşnaz)
Paylaş