havadurum

Aslan geçmişini arıyor!

437
Süper Lig`in 34. haftasında Galatasaray ile F. Karagümrük karşı karşıya geldi. Fatih Karagümrük 60. dakikada Ndao`nun golüyle öne geçti. Galatasaray bu gole iki dakika sonra Babel ile karşılık verdi. Sarı-kırmızılı ekipte Donk, 79. dakikada Sobiech`e yaptığı faulün ardından kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 62`ye, F. Karagümrük ise 49`a yükseltti. Galatasaray, 35. hafta maçında Göztepe`ye konuk olacak. F. Karagümrük ise haftayı bay geçecek.
(Yusuf Sonkurt)

Ne dediler?

Spor Yazarları`nın, Sarı-Kırmızılı ekibin F.Karagümrük maçındaki performansında öne çıkan yorumları şöyle oluştu.

Mehmet Demirkol - Fanatik
Biglia`nın olmadığı Karagümrük orta sahasına bu kadar çok pas yaptırmak sorun oldu. Orada bir pres yaratmak, sonrasında da bir pas trafiği oluşturmak için gerekli şartlar oluşmadı. Tabii burada Gedson-Etebo ikilisinin yeterliliği üzerinde durmak lazım. Taylan ve Kılınç olmadığı zaman Galatasaray ligin vasat altı performanslarından birini sergiliyor. Belhanda`yı `bile` arıyor. Hem de çok.

Levent Tüzemen - Sabah
Galatasaray kan kaybetmeye devam ediyor. Bu kayıpların altında teknik heyetin oyuncu seçimlerinin büyük rolü var. Galatasaray 9`da 8 yaparken en büyük başarısı kadro istikrarı idi. Oyuna sonradan girecek oyuncular bile kulübede pazarlık yapıyorlardı. Bu rekabet ortamı ve kadro istikrarı kaybolduğu için Galatasaray ritimsiz, uyumsuz, birbirine yabancı oyuncu grubuna dönüştü

Şansal Büyüka - Milliyet
Karagümrük`ün baskılı dakikalarında Galatasaray geri dörtlüsü okyanusta fırtınaya tutulmuş gemi gibi yalpalamaya başladı. Hele sağ kanat savunması... Lens mahallede dolaşır gibi hiçbir engelle karşılaşmadan bu kanattan tam dört defa Muslera`nın burnunun dibine kadar gitti. Bunlardan birinde bile arkadaşlarına pozisyon hazırlayamadı, tek asist yapamadı. 

Bülent Timurlenk-Sabah
Hafta ortasını dinlenerek geçiren G.Saray`ın bu oyun, bu kafa, bu istikrarsız ve sürprizlerle dolu 11`leri ile sezonun kalan haftalarında alacağı galibiyetler sürpriz olur. Ç.Rize maçından sonra şampiyonluktan bahsetmemeleri gerektiğini not düşmüştüm. O günün gerçeğine itiraz etmedikleri için bugün bu haldeler.
(Haber Merkezi)
Paylaş