havadurum

Avukat Yurt, son yolculuğuna uğurlandı

664
Çanakkale Barosu`nun ve kentin sevilen avukatlarından Ali Serkan Yurt, önceki akşam Kepez Hamidiye Mahallesi`nde bulunan evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi. Kentin sevilen isimlerinden Avukat Ali Serkan Yurt`un ani ölümü Çanakkale`de ve Çanakkale Barosu`nda şok etkisi yaratırken, Yurt dün son yolculuğuna uğurlandı. 
Önceki gün göğüs ağrısı şikayetiyle Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi`ne gittiği öğrenildi. Kalp krizi riski nedeni ile tetkikleri yapılan Yurt`un sağlık durumunun iyi olduğunun belirlenmesinin ardından evine geldiği, akşam ise evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdiği öğrenildi. İlk evliliğinden ikiz çocuğu bulunan ve ikinci evliliğini yapan Yurt`un cenazesi, dün Yalı Camii`nde kılınan öğle namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. 
Çanakkale Barosu avukatlarının ve siyasi isimlerin katıldığı cenaze töreninin ardından Yurt, sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. 
 
Çanakkale OLAY Gazetesi olarak Yurt ailesinin, sevenlerinin ve Çanakkale Barosu`nun acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyoruz
(Seçkin Sağlam) 
Paylaş