havadurum

BAL'a yeni statü mü?

536

 Gelecek yıl, 9 ncu sezonunu geçirecek olan Bölgesel Amatör Lig’de Gruplar ve Statü hakkında spekülasyonlar yapılıyor, söylentiler kulaktan kulağa yayılıyor. O nedenle, bu lige duyarlı olan hemen herkes merakla Bölgesel Amatör Lig (BAL) başlamadan yapılacak açıklamaları beklemeye başladı.

Futbol Federasyonu çevrelerinden edinilen bilgilere göre, gelecek sezon grupların 18’er takımlı 9 gruptan oluşacağı,  gruplarını şampiyon tamamlayan takımların doğrudan TFF 3.Lige yükseleceği yüksek sesle konuşuluyor.  Ayrıca, gruplarını şampiyon tamamlayan takımlar TFF 3.Lige yükselirken, gruplarını 2.sırada tamamlayan takımların ise Play Off oynayacağı konusu gündemi oluşturuyor.  Böyle bir statünün gerçekleşmesi durumunda, futbolseverler daha uzun bir futbol heyecanı yaşayacak, oyuncular 5 ay gibi uzun bir süre yeni sezonu beklemeyecek, Şampiyon takımlar Play Off stresi yaşamadan doğrudan TFF 3.Lige yükselecek. 
Gruplarını 2.sırada tamamlayan takımlara da Play Off oynatılarak TFF 3.Lige yükselme şansı verilmiş olacak. Böylelikle BAL’ın gruplarında heyecan daha üst seviyeye çıkacak.
(Haber Merkezi)
Paylaş