havadurum

BAL'da yarış başlıyor

216

 Çanakkale futbolunu Bölgesel Amatör Lig`in (BAL) 13 takımlı 9. grubunda temsil eden Çanakkale Kulüpleri Yeni Çanspor ve Karabiga Belediye Gençlikspor ikinci yarının ilk maçında ciddi rakipler karşısında puan mücadelesi verecekler. 15 Ocak 2017 pazar günü saat 13.30`da başlayacak maçlarda; Yeni Çanspor, Manisa deplasmanında Kocaçeşmespor`la karşılaşırken, Karabiga Belediye Gençlikspor ise evinde İzmir ekibi Gaziemir Gençlikspor`u konuk edecek. BAL`da tutunmak isteyen Çanakkale takımlarının rakipleri karşısında alacaklar sonuçlar bu kategoride kalıp, kalamayacakları ile ilgili verileri beraberinde getirecek. 


BAL`da statü
BAL’da 2 (iki) Takımla Temsil Edilen İller (Çanakkale, Afyonkarahisar, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Kayseri, Malatya, Muğla, Ordu, Rize, Tekirdağ, Şanlıurfa, Zonguldak, Yalova ve Düzce): 
2 takımdan biri Spor Toto 3.Lig’e yükselir biri de küme düşerse, ilin yerel liginde birinci ve ikinci olan takımlar BAL’a yükselir. 2 takımdan biri Spor Toto 3.Lig’e yükselir biri de küme düşmezse, ilin yerel liginde birinci olan takım doğrudan BAL’a yükselir. Küme düşmeyen takım BAL’da kalır. 2 takım da Spor Toto 3.Lig’e yükselmez ve küme düşmezse sezon sonu puan tablosunda üst sırada yer alan takım BAL’da kalır, alt sırada yer alan takım yerel ligin birincisi ile baraj müsabakası oynar. 2 takımdan biri küme düşer, diğer takım Spor Toto 3.Lig’e de yükselmez ve küme de düşmezse, ilin yerel liginde birinci olan takım doğrudan BAL’a yükselir. Diğer takım BAL’da kalır. 2 takımda küme düşerse, ilin yerel liginde birinci ve ikinci olan takımlar BAL’a yükselir.
Haber Merkezi
Paylaş