havadurum
Yusuf Sonkurt

yusuf@canakkaleolay.com

BEYİN NAKLİ

875

 Çağımız teknolojik gelişmesi İNSAN SAĞLIĞI alanında da çok gelişme göstermiştir, en önemlisi organ naklidir, BÖBREK NAKLİ, YÜZ NAKLİ, EN HAYATİSİ KALP NAKLİYLE başka bir kişinin organıyla tekrar hayata tutunma olanağı sağlanıyor.

İnsan vücudunu yöneten AKIL VE ZEKA üreten, diğer organlarımızı yöneten BEYİN NAKLİ GERÇEKLEŞSE BİZİM TOPLUMUMUZDA PEK ÇOK İNSANI AYDINLIĞA KAVUŞTURUR, kendimizi ÇAĞA UYDURUR rahat bir hayat süreriz, yoksa bu günler gibi KAVGA, LAF EBELİĞİ, ÇAĞ DIŞI DÜŞÜNCE biçiminden kurtulamayız.
Bugün 13 YIL ÜLKEMİZİ YÖNETEN AMPÜL PARTİSİ KAFALARA BEYİN NAKLİ ÇOK YARARLIOLACAĞI KANISINDAYIZ. Doğal olarak VÜCUT UYUŞMAZLIĞINIDA göz ardı etmeksizin nakil edilen BEYİN RED EDİLME riski var.
Örneğin; BİZLERİ YÖNETEN BEYİNLERE İKİ AYYAŞ ‘ın BEYNİNDEN BİR PARÇA NAKİL EDİLMİŞ OLSAYDI, ne doğu, güneydoğu, ne de SURİYE VE ORTADOĞU bataklığına sürüklenirdik. BİRİNCİ AYYAŞ tüm sömürgeci, emperyalist güçlerin karşısına dikilip, OSMANLI İMPARATORLUĞUNUN külleri üzerine LAİK, DEMOKRATİK, ÇAĞDAŞ BİR CUMHURİYET kurmuş, İKİNCİ AYYAŞ sınırlarımıza dayanan 2. DÜNYA SAVAŞI’NA bulaştırmama başarısını göstermiş, bizleri BABASIZ, ANALARIMIZI GENÇ YAŞTA DUL BIRAKMAMIŞTIR.
GEZİ OLAYLARINA katılanların beyinleri nakil edilse, çağımızın BİLGİ ÇAĞI olduğunu anlarlar. Olayın üzerine TOMA’LARLA, BİBER GAZIYLA gideceklerine BARIŞ VE HOŞGÖRÜYLE yaklaşır, ÜLKEMİZDE BARIŞIN BEYAZ ZAMBAKLARI açılırdı.
Şu AĞIZINIZI, DİLİNİZİ ÜÇ-BEŞ GÜN TUTUP, lütfen konuşmasanız BARIŞIN YARISI gerçekleşir. İki elinizi kafanızı dinleseniz, binlerce kilometreden LAF YETİŞTİRMEK modası geçti. Bu Türk Milleti APTAL değil, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNİ dahi anlamaktan ACİZLİK, ZAVALLILIKTIR.
EY AMPÜL PARTİLİ KAFALAR, İKİ AYYAŞ ‘A gece gündüz DUA EDECEKSİNİZ ama ALLAH’A DUA EDELİM, vakit geçmiş olmasın.
HOŞÇAKALINIZ .