havadurum

Bakan Pakdemirli oy istedi; "Ayhan Gider, hizmet eder, seçmeye değer"

723

 Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çanakkale’ye geldi. Bakan Pakdemirli, AKP İl Binasını ziyaret etti. Ziyarete, AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Gültekin Yıldız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı. AKP İl Başkanı Yıldız, Bakan Pakdemirli’ye ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Başkanı Yıldız; “Bugün bizim için önemli bir gün. Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, Çanakkale’mizi ziyaret etti. İlk önce burada ilçe bazlı bir toplantı yapacağız, daha sonra da Biga’ya geçeceğiz. Gün boyunca kendisinden Çanakkale için güzel haberler, müjdeler bekliyoruz” dedi. Çanakkale’nin en önemli illerden birisi olduğunu söyleyen Bakan Pakdemirli, Çanakkale’nin AKP belediyeciliği ile tanışması gerektiğini söyledi. Çanakkale’de bir eksiklik olduğunu söyleyen Bakan Pakdemirli; “Ak Parti’nin hizmetlerini, Ak Parti’nin belediyeciliğini ve Ak Parti’nin ne yaptığını, ne yapabileceğini yeterince anlatamamışız. Fakat ben, yaptığım siyasi analizlerimde Çanakkale’nin geçilemez olduğu tamamıyla hikaye. Çanakkale, bu anlamda geçilir” dedi. Konuşmasında AKP Belediye Başkan adayı Ayhan Gider için oy talep eden Pakdemirli; “Ayhan Gider’i umarız 31 Mart’ta Çanakkale Belediye Başkanlığına seçtireceğiz. Bu konuda sizlerden söz istiyorum. Ayhan Gider, hizmet eder, seçmeye değer” dedi. 

 
“Çanakkale, yeterince hizmet alamamış durumda”
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli; “Çanakkale, benim için çok özel, geçmişte de ziyaret ettiğim ve iyi dostlukların olduğu bir il. Bugün buraya, siyasi çalışmalar kapsamında geldik ama aynı zamanda da yoğun bir programımız var, akşamüzeri de sektör toplantımız olacak. Bu sektör toplantımızda da tarımın sıkıntılı alanlarını ve iyi alanlarını konuşacağız. Çanakkale, çok güzel değerlere sahip bir il ama diğer taraftan da kent yeterince hizmet alamamış durumda. Burada bir eksiklik varsa, bunu bizim eksikliğimiz olarak kabul etmek gerekiyor. Demek ki Ak Parti olarak biz, yeterince vatandaşa anlatamamışız. Ak Parti’nin hizmetlerini, Ak Parti’nin belediyeciliğini ve Ak Parti’nin ne yaptığını, ne yapabileceğini yeterince anlatamamışız. Fakat ben, yaptığım siyasi analizlerimde Çanakkale’nin geçilemez olduğu tamamıyla hikaye. Çanakkale, bu anlamda geçilir. Çanakkale’miz tarihi itibariyle son derece kahramanlık destanı yazmış bir şehrimizdir. Biz, bu şehre layık olan hizmeti buraya getirmemiz gerekiyor. Bunu yapmamız için de kendimizi topluma, insanlara çok daha iyi anlatmamız lazım” ifadelerini kullandı. 
 
“Ayhan Gider’i 31 Mart’ta seçtireceğiz”
Bakan Pakdemirli; “Hepimizin gönlünde bir aslan yatar. Ama kadrolar da sınırlıdır. ‘Ben yoksam, bu işte yokum’ demek, havlu atmak yok. Çünkü en önemli görevimiz, Ak Parti üyeliğidir. Ülkenin vesayet odaklarına teslim edilmemesi gerekiyor. Atatürk’ün kurduğu CHP, ne yazık ki artık Atatürk’ün kurduğu CHP değil. Bizim de bunu topluma anlatıyor olmamız gerekiyor. Terör örgütlerine siyasi tünel kazan bir CHP var. Bunu Ege’nin insanı iyi anlar. O yüzden teşkilatımıza büyük görevler düşüyor. Bu görevlerin içerisinde kadın kollarımız yer alıyor. Kadınlarımız, tek tek, kapı kapı dolaşacaklar, çünkü kadınlarımıza her kapı açılıyor, ‘haydi dostum, arkadaşım’ diyeceğiz. Bu, Recep Tayyip Erdoğan’ın meselesi değil, milletimizi, geleceğimizin meselesidir. Vesayet odaklarından ülkemizi uzaklaştırmamız gerekiyor. Yeni bir sisteme geçtik. Ve milletimizden bir vize aldık. Millet, Ak Parti’nin 2023’e kadar bu ülkeyi yönetmesini istedi. Bu vizeyi, tekrar sorgulatmamamız gerekiyor. Yani yarın oylarımızda herhangi bir düşüş olduğunda ‘tekrar seçime gidelim, tekrar genel seçime gidelim’ söylemlerini doğurur. O yüzden bizim, 2023’e kadar seçime ihtiyacımız yok. Ayhan Gider, bizim meslektaşımız, kendisini ispat etmiş bir arkadaşımızdır. Ayhan Gider’i umarız 31 Mart’ta Çanakkale Belediye Başkanlığına seçtireceğiz. Bu konuda sizlerden söz istiyorum. Ayhan Gider, hizmet eder, seçmeye değer” dedi.  (Baykal Sağlam)
Paylaş