havadurum

Balkan "Esnafımız 'bizi kurtarın' diye feryat ediyor.."

1052

 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci Dönem Genel Seçimlerine az bir zaman kala adaylar seçim turlarına hız kesmeden devam diyorlar. Seçim ziyaretleri kapsamında İyi Parti İkinci sıra Milletvekili adayı İsmet Balkan, Bigalı vatandaşlarla bir araya geldi.  Biga çarşısını, İyi Parti Biga İlçe Başkan Mehmet Emir ve parti yöneticileriyle beraber gezen ve tek tek dükkanlara girerek, esnafın sorunlarını dinleyen Balkan; "Biga’nın dört bir yanından İyi Parti sesleri yükseliyor" dedi. 24 Haziran’dan sonra vatandaşın ve esnafın banka borçlarının ödeneceğini dile getiren Balkan, çiftçinin emeğinin boşa harcanmasına izin vermeyeceklerini söyledi. 

 
“Bin 500’er TL tutarında ‘İyi Bayramlar İkramiyesi”
Biga’da dükkanları tek tek gezerek esnafın sorunlarını dileyen Balkan; “Esnafımız `Bizi kurtarın` diye feryat ediyor. İnsanlarımız çok bunalmış, dolmuş. Sorunlarını tek tek dinliyoruz. Partimizin güven yaratan ekonomik programları ile tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Vatandaşımızın banka borçları da ödenecek. Yasal takibe ya da yakın takibe alınmış ve de borçları tahsilat şirketlerine satılmış olan 5 milyon vatandaşımızın tüketici kredisi, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarından doğan borçlarını satın alacağız. Asgari ücretlinin, İşsizlerin, Emeklinin ve Şehit ve gazi ailelerinin bu kapsamdaki borçlarını sileceğiz. Maddi durumu nispeten yerinde olan vatandaşın borcunun yüzde 80’ini sileceğiz. Kalan yüzde 20`yi, 10 yıl takside böleceğiz. Borç ödemesi bitene kadar yeni kredi çekilmesine izin vermeyeceğiz. Vergi düzenlemeleriyle de esnafımızın sırtındaki yükü azaltacağız. Başta işsizlik, enflasyon, cari açık ve dış borç olmak üzere ekonomideki yapısal sorunların kalıcı bir şekilde çözümünü sağlayacağız. Bugüne kadar unutulmuş, aldatılmış emeklimizin yüzünü de güldüreceğiz. Emeklilere yılda iki kez bayramlarda, bin 500’er TL tutarında ‘İyi Bayramlar İkramiyesi’ vereceğiz” dedi.

“Bigalı üreticimiz, çiftçimiz müsterih olsun”
“Bigalı üreticimiz, çiftçimiz müsterih olsun” diyen Balkan; “İyi Parti İktidarında, marka değerlerin korunmasını, geliştirilmesini, teşvik edilmesini sağlayacağız. Bigamız zengin topraklarıyla, bereketli ürünlerin yetiştirildiği, adeta bölgemizin besin üretim deposu. Çiftçimizin, üreticimizin emeğinin boşa harcanmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Milletvekili seçildiğimde bizzat bunların takipçisi, partim adına ben olacağım. Bunu sağlayabilmemiz için Millet İttifakı`na, İyi Parti’ye destek vermenizi istiyorum" dedi. 
(Haber Merkezi)
Paylaş