havadurum

Başkan Gökhan'dan CHP'li Başkanlara dayanışma ziyareti

840

 31 Mart seçimlerinin ardından geçtiğimiz hafta tebrik ziyaretlerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dün, ‘Kepez, Bayramiç, Ayvacık ve Küçükkuyu Belediyelerine’ ziyarette bulundu. Başkan Gökhan’a ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcıları İrfan Mutluay ve Rebiye Ünvar ile birlikte Belediye Meclis üyeleri de eşlik ettiler.  Öncelikle Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ı ziyaret eden Başkan Gökhan ve berberindeki heyet ardından Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’u makamında ziyaret etti. Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram’ı ziyaretin ardından son olarak Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan makamında ziyaret edildi. Başkanları tek tek tebrik eden Başkan Gökhan, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi. 

Başkan Gökhan’ın Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyelerinin ilk durağı Kepez Belediyesi oldu. Kepez Belediye Başkan Birol Arslan tarafından makamında ağırlanan Başkan Gökhan ve beraberindeki heyet,  Başkan Arslan’ı hem tebrik etti, hem de çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Başkan Gökhan, ziyaretle ilgili; “Kepez Belediye Başkanımız Sayın Birol Arslan`ı Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi. Kepez Belediye Başkanı Arslan ise; “Çanakkale Belediye Başkanım Sayın Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte tebrik, başarı dilemek, destek ve sürdürülebilir işbirliği için ziyaretimize geldiler. Artarak sürecek işbirliğimiz ve destekleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum...” ifadelerini kullandı. 
Başkan Gökhan Arslan’ın ardından, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’u ziyaret etti. Uygun’u tebrik eden Başkan Gökhan ve meclis üyeleri, Bayramiç’teki çalışma ve projelere ilişkin de bilgiler aldı. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, heyet ile karşılıklı sohbet gerçekleştirdi. Başkan Gökhan; “Belediye Meclis Üyelerimiz ile Bayramiç`e baharı getiren Bayramiç Belediye Başkanımız Sayın Mert Uygun`u ziyaret ettik. Kendisini ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi. 
Heyetin bir sonraki durağı Ayvacık Belediyesi oldu. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve meclis üyelerini makamında ağırlayan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Tebrikleri kabul eden Başkan Bayram, Ayvacık’taki çalışmalara yönelik heyeti bilgilendirirken, ziyaret karşılıklı sohbetle son buldu. Başkan Gökhan; “Ayvacık Belediye Başkanımız Sayın Mesut Bayram`a iade-i ziyarette bulunduk. Misafirperverliği için teşekkür eder, kendisine ve ekibine başarılar dileriz” ifadelerini kullandı. 
Başkan Gökhan ve meclis üyeleri son olarak Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ı da makamında ziyaret etti. Yerel seçimlerin ardından gerçekleşen iade-i ziyarette Başkan Gökhan, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ı bir kez daha tebrik ederken, yeni dönem için de başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaretlerde yer alan Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay’da ziyaretlerle ilgili açıklamada bulundu. Mutluay; “Bugün Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan ve Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Kepez, Bayramiç, Ayvacık ve Küçükkuyu Belediyelerimize ziyarette bulunduk. Sosyal Demokrasinin bayrağını dalgalandıran ve insan odaklı çalışan tüm başkanlarımıza ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.
(Oya Koyuncu)
Paylaş