havadurum

Basketbol'da Bölge Şampiyonası

851

 

Kredi ve Yurtlar Kurumu Çanakkale İl Müdürü Salih Kılıç, Şampiyonada birinci olan takımların Eskişehir’de yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerine katılacağını söyledi
 
Turnuvada; Edirne, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Kırklareli, Yalova, Sakarya, Düzce Erkek Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek takımları ile Bursa,Edirne,Kocaeli,Kırklareli Kadın takımları mücadele ediyor.
KYK Çanakkale İl Müdürü Salih Kılıç, “Kurumumuz yurtlarında barınan öğrencilerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı vermek, aralarında dostluk, arkadaşlık, kardeşlik köprüleri kurmak amacıyla spor müsabakaları düzenlenmektedir. Bu kapsamda Basketbol Bölge Turnuvalarına ev sahipliği yapmanın ve ilimizi tanıtmanın onurunu yaşıyoruz” dedi. Kredi ve Yurtlar Kurumu Çanakkale İl Müdürü Salih Kılıç ayrıca şunları kaydetti, “Öğrencilerimize bu imkanı veren ve Bölge Turnuvası’nın ilimizde yapılmasını sağlayan başta Gençlik  Spor Bakanımız Osman Aşık Bak ve Genel Müdürümüz Sinan Aksu’ya şükranlarımı arz ediyorum.”
(Şenol Güven)
Paylaş