havadurum

Belediye Başkanı Gökhan; "İl ve ilçe örgütleri 2019 için harekete geçecek"

1544

 CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, yönetim kurulu ile beraber, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Çan’da ve ilçelerde yapılacak çalışmaların konuşulurken, Çan İlçe Yönetiminin, Çan’da iyi bir çalışma yaptığını ifade eden Başkan Gökhan, Çan İlçe Yönetiminin başarı elde edeceğine inandığını ifade etti. Ziyaretin ardından 2019 seçim süreci ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Gökhan, programların ve değerlendirmelerin ardından il ve ilçe örgütlerinin 2019 seçim süreci için harekete geçeceklerini aktardı. Gökhan, kırsalda ve merkezde, insanlara temas edilerek güncel konuların konuşulacağını söyledi.  

 
“Başkana destek olmak hepimizin görevi”
Başkan Gökhan;  “Çan İlçe Başkanımız Sayın Ümran Aydın, Yönetim Kurulu ile beraber iade-i ziyaret yaptılar, ben Çan İlçe yönetimini ziyaret etmiştim, Çan yönetimi de beni ziyarete geldiler. İlçe Başkanı, Kadın Kolu Başkanı ile birlikte geldiler. Bundan sonra da İl Başkanını ziyaret edip dönecekler. Zaten ilçe başkanı ile kurultayda da beraberdik, Sayın İlçe Başkanı kurultay üyesi. Çan ilçesinde iyi bir çalışma yapıyorlar, Çan’da iddialılar. Tabi Çan’da geçmişte başarılı olduğumuz dönemler var, yine o dönemler gibi başarılı olmak için çaba gösterecekler. Biz de Çan yönetimine destek oluyoruz, yardımcı oluyoruz. Çan’da bir kadın ilçe başkanı bu da tabi çok önemli, ikinci kere Çan’da ilçe başkanlığına seçildi. O yüzden Sayın Başkanımıza destek olmak da hepimizin görevi” dedi.
 
“Belediyeler çalışmalara katkı verecek”
Ziyaretin ardından Başkan Gökhan, gazetemiz Çanakkale OLAY’a 2019 seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu. İl ve ilçe yönetimlerinin 2019 seçimlerine program ve değerlendirme toplantıları dahilinde hazırlanacağını dile getiren Başkan Gökhan; “36’ncı Olağan Kurultayımızı tamamladık, il ve ilçe örgütleri ne şekilde çalışacaklarına bir program ve değerlendirme yapacaklar, Bu noktadan sonra da seçimler için harekete geçilecek. Bir propagandadan ziyade STK’larla, derneklerle, kırsalda köylerle, insanlarla temas etmek sureti ile Çanakkale’nin güncel konuları vatandaşlar ile görüşülecek. Kadınlarımız, şehir merkezi itibari ile daha yoğun bir şekilde çalışacak, gençler de kendi çaplarında programlar dahilinde çalışacaklar ama bunları hepsinin programını il yapacak ilçeler yapacak, tabi belediyeler de bunlara katkı verecek” dedi. 
(Eren Aşnaz)
Paylaş