havadurum

Beşiktaş geçmişini arıyor!

640

 Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş, deplasmanda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında sahasında BB Erzurumspor’a 3-2 yenildi ve kupaya veda etti. Erzurumspor maçında sergilenen oyundan memnun olmayan Siyah-Beyazlı taraftarlar tecrübeli teknik adamı istifaya çağırırken, Alman kaleci Loris Karius ve Dibay`yi de top ayağına geldiğinde protesto etti. 

 

BJK’nın sezon karnesi;
 
Süper Lig:
18 maç
9 galibiyet
3 beraberlik
6 mağlubiyet
Z. T. Kupası:
4 maç
1 galibiyet
3 mağlubiyet
UEFA Ligi:
6 maç
1 galibiyet
5 mağlubiyet
 
Avcı istifaya yanaşmıyor
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, "Hepimiz adına üzücü bir durum. Taraftar nasıl üzgünse biz de aynı şekilde üzgünüz. Düşünmek lazım. İçeride 2-1 öne geçiyorsun, 4 dakika sonra gol yiyorsun. Rakibi tebrik ederim. Bizim kendimizi, oyuncu grubu da dahil, tekrar test etmemiz gereken bir durum var. Taraftarın bu tepkiyi göstermesi gayet normal. Biz aklıselim insanlarız. Bir değerlendirme yapılır." ifadelerini kullandı. "Ben böyle bir takım görmedim" sözleri üzerine “2-1 öne geçtikten sonra Atiba`yı oyuna almak istedik ama çağırana kadar gol yedik. Tesise geçeceğiz. Belki yönetim toplantı isteyecek” dedi.
 
Sergen Yalçın sesleri
Beşiktaş`ta Abdullah Avcı`nın ayrılması halinde Siyah-Beyazlı koltuğun 1 numaralı adayı Sergen Yalçın. Kulislerde Yalçın ile bir nabız yoklaması yapıldığı konuşuluyor. 3 yıllık sözleşmesi olan Avcı ile tazminat konusunda anlaşma sağlanması halinde yollar ayrılacak. Avcı, 3 yıl için 36 milyon liraya imza atmıştı. Sergen Yalçın, devre arasında sürpriz şekilde Malatya`dan ayrılmıştı.
Haber Merkezi
Paylaş