havadurum

Biga'da Gençlik Festivali heyecanı

277
Biga Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Festivali çeşitli oyun ve karşılaşmalarla heyecan dolu anlara sahne oldu. 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Biga Belediyesi`nin düzenlediği birbirinden eğlenceli oyun, etkinlik ve konserlerle kutlandı. 18-19 Mayıs tarihlerinde gün boyu süren etkinliklerle Bigalı gençler eğlenceye doydu. 
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan`ın katılımıyla 19 Mayıs Gençlik Festivali`nde ilk oyun ve yarışmalar coşku ve heyecan başladı. Etkinliklerde katılımcılar gençlerin 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nı kutlarken, gençlerse yepyeni deneyimler yaşayarak bayramlarını mutluluk içinde geçirdi. Başkan Erdoğan da dev jenga, kutu oyunları, pedal slot car, paraşüt vr, labirent ve futbol bilardo gibi gençlik oyunlarıyla gençlerin oyun heyecanını paylaştı. 
Öte yandan Biga Belediyesi, Kızılay ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Ağaköy Kız Öğrenci işbirliğiyle Ağaköy Kız Öğrenci yurdunda kalan öğrenciler Abdiağa Çağlayan Trekking parkurunda 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlere eşlik eden Başkan Erdoğan, proje hakkında da bilgi vererek gençlerle sohbet etti.
(Atilla Akın)
Paylaş