havadurum

Biga'da Sepici, Çan'da Şahin göreve geldi

3376

Ak Parti 7`nci Olağan İlçe Kongreleri 19 Eylül Cumartesi günü Biga`da ve Çan`da düzenlenen kongrelerle başladı. Tek adaylarla gerçekleşen kongrelerde, AK Parti İlçe Örgütleri mevcut başkanları ile yeniden yola devam etme kararı aldı. Biga`da düzenlenen kongrede Hasan Sepici oy birliği ile AKP Biga İlçe Başkanı seçilirken, Çan`da düzenlenen kongrede ise Ömer Şahin yeniden AKP Çan İlçe Başkanı seçildi. Üyelerin yoğun katılım sağladığı kongrelere AKP Gurup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ile AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu`da katıldı.


Biga, Sepici ile devam dedi
AK Parti Biga İlçe Başkanlığı 7`nci Olağan Kongresi, şehir parkında yapıldı. Kongreye AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, belediye ve il genel meclis üyeleri, ilçe ve belde başkanları ile partililer katıldı. Biga AK Parti 7. Olağan Kongresinde Hasan Sepici ilçe başkanlığına seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine; Ömer Faruk Sert, Mustafa Ovalı, Erkan Yaşar, Hüseyin Keçeci, Tuğba Karagöz, Nihat Borazan, İbrahim Akın, Mustafa Tekin, Mehmet Toy, Mehmet Yılmaz, Kenan Polat, Ali Hikmet Aydın, Saim Bakar, Şerifnur Temiz, Ali Kotman, Fatih Kaya, Fikret Savaş, Murat Köse, Murat Karademir getirildi. Sepici`nin göreve gelmesi ile ilgili yapılan açıklamada; "Ben" değil "Biz" diyerek Yeni bir döneme merhaba diyoruz... Bugün Ak Parti Biga 7.Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Oy Birliği ile İlçe Başkanımız Hasan Sepici ve Yönetimi göreve geldi. Bugünkü Kongremizde bizlerle olan Ak Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Av. Bülent Turan`a, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcımız ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu`na, İl Başkanımız Naim Makas`a, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Teşkilatlarımızın Güzide Temsilcilerine ve Bu Kutlu Davada birlikte yol yürümekten gurur duyduğumuz yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hep Birlikte Yeni Dönemde güzel çalışmalara imza atacağız" denildi. Milletvekili Turan ise yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyerek; "AK Parti teşkilatlarının 19 yıllık tarihi, bir onur tarihidir. Biga 7. Olağan Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. İlçe Başkanı seçilen Hasan Sepici ve ekibine muvaffakiyetler diliyoruz" dedi. 

Çan`da Şahin güven tazeledi
Genel Merkez tarafından geçtiğimiz aylarda atanan ve tek aday olarak seçime giren Ömer Şahin, İlçe Başkanlığını kazandı. Çan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan Kültür Çadırı`nda düzenlenen kongreye, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe ve Belde Başkanları İle partililer katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Ömer Şahin, Çan İlçe Başkanlığına getirilirken Yönetim Kurulu da; Sadi Yağlı, Ayhan gündüz, Adem Yonar, Birsen Dirlik, Dilek Uysal, Fatma İlhan Küçük, Hikmet Karak, Niyazi Koşar, Cengiz Topal, Halil İbrahim Barışkan, Enver Yılmaz, Tandoğan Tolga, Ahmet Oğuz Güner, ve Cihat Küçük`ten oluştu. Milletvekili Turan yeni yönetime hayırlı olmasını dileyerek; "Çan 7. Olağan Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. İlçe Başkanı seçilen Ömer Şahin ve ekibine davanın bayrağını daha ileriye taşıma yolunda başarılar diliyoruz" dedi.
(Haber Merkezi)
Paylaş