havadurum

Bisiklet sporu revaçta!

571

Çanakkale Bisiklet Platformu organizasyonla ilgili şu açıklamayı yaptı. “Çanakkale’de bisiklet kültürünün yerleşmesini, bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmayı, kentte yaşayan tüm bisikletçilerin ortak bir sesi olmasını, kentteki bisiklet gruplarının birlikte çalışabilirliğini, müşterek etkinlikler düzenleyebilmesini, şehir içi ulaşımını bisikletle gerçekleştirenlere ve spor-hobi kullanıcılarına daha sağlıklı kullanım alanları oluşturulması için kamu kurumları ile Belediye ulaşım politikasında bisiklete önem vermelerini sağlamayı ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.”

55. Uluslararası Troia Festivali ve Troia Yılı kapsamında Çanakkale Bisiklet Platformu ile Çanakkale Belediyesi ortaklığında şehir içinde ``Troia Festivali Bisiklet Turu`` düzenlenecektir..
• Tarih: 12 Ağustos 2018 Pazar
• Buluşma Yeri : Golf Aile Çay Bahçesi
• Buluşma Saati: 19:30
• Hareket Saati: 20:00
• Yol Güzelgahı: Başlangıç noktası: Golf Aile Çay Bahçesi > Kayserili Ahmet Paşa Cad. > İskele > Cumhuriyet Bulvarı > İnönü Caddesi > Plaj Caddesi > Deniz Sokak > Aziziye Caddesi > Barış Kordonu > Atatürk Caddesi >Troypark AVM kavşağından >Troya Caddesi > Piri Reis Caddesi > Atatürk Caddesi > Stadyum Caddesi > Demircioğlu Cad. > İskele > Truva Atında turumuz sona erecek.
(Atilla Akın)
Paylaş