havadurum

Bu hesapta yoktu!

651

 Anafartalar Spor Salonu’nda oynanan maçta tutuk bir oyun sergileyen Çanakkale Belediyespor, bunun faturasını rakibine 3 puan birden vermekle ödedi. Bu mağlubiyet ilerleyen haftalar için dezavantaj oluşturdu. Salona galibiyet keyfi yaşamak için gelen spor severler, tesisten buruk ayrıldı.

 
Müsabakanın setleri; 13-25, 25-21, 17-25, 19-25’lik sayılarla sonuçlandı. Konsantrasyon eksikliği yaşayan  Çanakkale Belediyespor servis atma ve karşılamada, file üstü mücadelesinde, blokta,  smaçta bireysel ve pozisyon zaafları gösterdi. Rakibin canlı ve dirençli oyunu karşısında silik kaldı. 
 
Voleybol Federasyonu’nca hızlandırılan müsabaka planlaması gereği, Çanakkale Belediyespor 17 Ocak 2018 çarşamba günü saat 17.30’da Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda ligin dişli takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak. Boğaz’ın Sultanları 22 Ocak Pazartesi günü de iç salonda İlbank’ı konuk edecek.                        (Şenol Güven)
 
Maçın Portföyü
SALON: Anafartalar Spor Salonu - HAKEMLER: İlhami Şenyurt , Ramazan Çevik
ÇANAKKALE BELEDİYESPOR: Fromm, İpek Soroğlu , Seda Arısoy , Gözde Dal İrgi , Joyce Gomes Da Silva , Jelena Alajberg , Şule Yetimoğlu , Ceren Cihan Önal , Elif Uzun , Gamze Türk , Janset Cemre Erkul , Ceren Çınar (Hande Taşçı, Yasemin Şahin)
NİLÜFER BELEDİYESPOR: Birgül Güler , Özgenur Yurdagülen , Anne Elise Buijs , Ana Carolina Da Silva , Ceyda Aktaş , Duygu Düzceler , Funda Bilgi
SETLER: 13-25, 25-21, 17-25, 19-25 - SÜRE: 99 dakika (22, 26, 23, 28)
Paylaş