havadurum

Bu sözlere ne denir ?

667

 ...... Digiturk ve beIN Media Group CEO`su Yousef Al-Obaidly, Tff yönetim kurulu başkanı Nihat Özdemir ile acil dijital toplantı talep etti. Yousef Al-Obaidly toplantıya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç`un da katılmasını istediğini net bir şekilde ifade etti.

...... Kaya Çilingiroğlu “Demek ki neymiş Trabzonspor TFF ile bir olup transfer şikesi yapmıştır. UEFA`nın kararı bunun en büyük kanıtıdır."

...... Taraftarlar; Peki hukuksuz şekilde borç silen Trabzonspor`a limit verip, türlü oyunlarla Fenerbahçe`ye transfer yaptırmayanlar bunun hesabını verecek mi?

...... Serdar Ali Çelikler: "Ben Fenerbahçe`nin yerinde olsam eğer limit konusunda böyle bir zorluk çıkartılırsa alın topunuzu oynayın derim, transfer falan da yapmıyorum derim, beIN Sports almayın derim, ben seneye şampiyonlukta yokum derim."

...... Volkan Demir: “Fenerbahçe’ye açıklanan limitin anlaşılması için örnekle anlatayım: Fenerbahçe şu anda bırak yeni futbolcuyu Erol Bulut’u dahi antrenmana çıkaramaz.``

Serdar Ali Çelikler: "Olay limit falan değil aslen. Olay F.Bahçe`yi borç yapılandırması için bankalarla anlaşmaya mecbur etmek; F.Bahçe`yi de bu anlaşmaya imza atan GS-BJK-TS gibi kamuya borçlu bırakmak. Hatta biraz ileri gidelim ileride satılabilir meta haline dönüştürmek.

 Ahmet Ercanlar:

“Sistem mi Fenerbahçe’yi çökertecek, Fenerbahçe mi sistemi? Şu ana kadar 30 bin decoder iptal başvurusu olmuş. Limitler ile ilgili kriterlerin bir hesaplamaya dayanmadığını, sadece Fenerbahçe’nin gelecek yıl yapılacak kongresi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.”

Turgay Demir: "Fenerbahçe bir ateş yakarsa üfleyerek sönmez, benden söylemesi!"

Fenerbahçe Kulübü’nden açıklama;

On binlerce Decoder iade edildi.••`3fBir o kadar Dilekçe kuruluşa teslim edildi.••`3fKulüp toplantı yaparak Ligden çekilmeyi planlıyor.••`3fLigden çekilme olmazsa Havuzdan çıkılabilir

 

Haber Merkezi

Paylaş