havadurum

ÇASİAD - Bahçeşehir Koleji sözleşmesi imzalandı

909

 ÇASİAD üyelerinin ve çalışanlarının Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsünde eğitim - öğretim ücretlerinden indirimli yararlanması amacıyla her iki kurum arasında eğitim sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeyi ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ile Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüs Müdürü Ebru Doğan imzaladı. Eğitim sözleşmesine göre ÇASİAD üye ve çalışanları olan kişilere, Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü`nde yaptıracakları yeni kayıtlarda ilgili eğitim yılına dair ilan edilen güncel eğitim ücretleri üzerinden yüzde 10 oranında `Eğitim İndirimi` verileceği,  bu oranın imza tarihinden, 31 Aralık 2021 tarihine kadar yalnızca yeni kayıtlarda geçerli olacağı belirtildi.

Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüs Müdürü Ebru Doğan Bahçeşehir Koleji hakkında bilgiler vererek tanıtımını yaptı. Doğan, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin üyesi olarak 1994 yılında Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji, “kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim veriyor, bünyesinde bulunan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile ülkemizde fen eğitimini dönüştürüyor. Bahçeşehir Koleji kurulduğu 1994 yılından bu yana Türkiye’ye öncülük eden eğitim modelleri uyguluyor. Türkiye’de STEM eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji, Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM), Master 6, Çift Dilli Eğitim gibi eğitim modelleri, Kodlama ve Robotik, Together, Sosyal Takip Programı (STP) gibi eğitim uygulamaları ile eğitimdeki yenilikçilik vizyonunu sürdürüyor dedi.

 

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran Eğitime bir bütün olarak bakmalıyız. Eğitim bireyi geliştirdiği oranda ülkenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasını da gerçekleştirdiği için güçlü bir araç olarak kabul edilmektedir dedi. Başaran eğitim gelecek odaklı yeni nesiller yetiştirmede çok önemli bir kurumdur. ÇASİAD olarak eğitim alanlarında iş birliği içinde çalışmalara ve projelere her zaman destek olduk diyerek eğitimden ve eğitim sisteminin öneminden bahsetti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüs Müdürü Ebru Doğan ve Müdür Yardımcısı Zeynep Çengel`in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.  (Haber Merkezi)

Paylaş