havadurum

ÇEMLİSDER'de 2. Özel Dönem

474

 Çanakkale Ticaret Borsası Toplantı Salonunda yapılan kongreye katılım oldukça fazlaydı.

Başkan Ahmet Özel’in açılış konuşması sonrası divan heyeti oluşturuldu. Saygı duruşu yapılıp, ardından İstiklal Marşının okunmasından sonra yönetim kurulu faaliyet raporu Başkan Ahmet Özel, denetim raporu da Erol Zeren tarafından okundu. Yönetim ve denetim kurulları çalışmaları oybirliği ile ibra edildi.
Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Saffet Uzel, Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hilmi Ercan, Çanakkale Seramik Fabrikaları Kalite ve Proses Müdürü Seyfi Özen, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kadir Elibol, Çanakkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkan Yardımcısı İlhan Ulus, Türk Hava Kurumu Çanakkale Şube Başkanı Mehmet Metin Sarf,Kumkale eski belediye başkanı Süleyman Erte, Çanakkaleli iş adamlarından müteahhit Rafet Bilici, Bayır Süt ve Süt Ürünleri sahibi Süleyman Büyükgaga, NS Peynircilik sahibi Nahit Sezgin veÇanakkale 17 Meyvecilik Soğuk Hava Deposu sahibi Nail Ergin’in de katıldığı genel kurulun ana gündemi dernek tarafından yapılan eğitim ve sosyal tesisler idi. Başkan Ahmet Özel, tesisin son durumu hakkında üyeleri bilgilendirirken konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Üyelerin bağışları ve dernek imkanlarıile yapılan eğitim ve sosyal tesisler ile ilgili fotoğraflar da sunum şeklinde perdeye yansıtıldı. Çanakkale Belediyesinin tahsis ettiği alana,712 üyeli bir derneğin kendi imkanları ile inşa ettiği binanın güzel bir örnek ve bir başarı öyküsü olduğunu belirten Başkan Özel, Çanakkale Belediyesine ve tüm üyelere teşekkür edip, binanın tamamen bitirilip hizmete girmesi için üyelerin bağışlarının devam etmesi gerektiğini söyledi.
Daha sonra tek liste ile gidilen seçimde Ahmet Özel, Süleyman Erte, Osman Erdin, Mehmet Gürkan Yüce, Haki Yavuz, Cüneyt Garip ve Hasan Sami Er yeni yönetim kuruluna seçildiler.
Başkan Ahmet Özel,elverişsiz hava koşullarına rağmen genel kurul toplantısına yoğun katılımdan ve kendilerine verdikleri destekten dolayı üyelere teşekkür etti. 
Haber Merkezi
Paylaş