havadurum

CHP'de yeni dönem

1671

 CHP Çanakkale İl Örgütü 36’ıncı Olağan İl Kongresi dün Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. İlçe ve beldelerden geniş katılımın sağlandığı kongrede, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, CHP Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek, Bülent Öz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile CHP’li ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile delegeler katıldı.

 
435 oyla İl Başkanı Güneşhan
Yapılan oylamada 445 oy kullanılırken, tek aday İsmet Güneşhan, aldığı 435 oyla CHP Çanakkale İl Başkanı oldu. Yeni Yönetimini tanıtan Güneşhan, “Birlikte, omuz omuza, mücadele vereceğiz. Birlik içerisinde olacağız, kesinlikle ve kesinlikle ötekileştirme, ayrıştırma olmayacak. Bir ekip olarak yola çıkmıştık, o yolun sonunda artık ekip değil CHP yöneticileri konumundayız ve tek hedefimiz var, Çanakkale’de yerelde ve ülke genelinde CHP’yi açık ara birinci parti yapacağız. Bununla birlikte bu başarıyı elde etmek için 12 ilçe başkanımız, 9 belediye başkanımız, 2 milletvekilimiz, 1 ilçe disiplin kurulu üyemiz ve tüm partililerimizle birlikte, birlik beraberlik içerisinde çalışarak bu başarıyı yakalamaya çalışacağız. Partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bizim bu seçimde seçilmemizde katkısı olan tüm arkadaşlarıma, tüm partililere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Güneşhan’ın başkanlığındaki yeni il yönetimi; Halil Aksoy, Doğan Ateş, Celallettin Onur Aynur, Hülya Barut, Habib Cihan, Özge Cüce, İsmail Çalışkan, Cahit Çelik, Elif Çil, Burcu Özgen Demir, Özgür Erkan, Nazmiye Gök, Ramazan Gül, Levent Gürbüz, Deniz Karaduman, Neşe Nur Kaya, Serhat Kuru, Murat Pehlivan, Gülay Güney Sarıkaya,  Özgür Şimşek’ten oluştu. (Eren Aşnaz)
Paylaş