havadurum

CHP'li Güzel'den Kılıçdaroğlu'na brifing

1468
CHP Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel, Ankara`da bir dizi ziyarette bulundu. CHP Genel Merkezi`ne CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik`i ziyaret eden Güzel`in bir sonraki durağı ise TBMM oldu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ile birlikte ziyaret eden Güzel; partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi.
 
"Kılıçdaroğlu`na saha çalışmamızla ilgili bilgi verdik"
Güzel, "Gençlik Kolları Genel Başkanımız Gençosman Killik`i Genel Merkezimizdeki makamında ziyaret ettim, deprem bölgesindeki ve Çanakkale`deki çalışmalarımız hakkında kendisine bilgi verdim. MYK Üyemiz Yusuf Baştuğ ziyaret sırasında bana eşlik ettiler.
Genel Başkanımıza zaman ayırdığı için teşekkür ederim. Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek ve Milletvekilimiz Özgür Ceylan ile birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nu ziyaret ettik. Genel Başkanımıza yüzde 70`in üzerinde hedefe ulaştığımız, "Güç Sende Senin Elinde" saha çalışmamız hakkında bilgi sunduk. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun "deprem" ana gündemli konuşmasını yaptığı grup toplantımıza katıldık. Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek, Milletvekilimiz Özgür Ceylan, Grup Başkanvekillerimiz Özgür Özel, Engin Altay, Engin Özkoç ve Genel Başkan Yardımcımız Gamze Akkuş İlgezdi`yle bir araya geldik" açıklamasında bulundu.
(Nevin Yüksel) 
 
Paylaş