havadurum

CHP'li Öz; "Gün, el ele, omuz omuza çalışma günüdür"

794

 27’inci Dönem Genel Seçimlerinde aday gösterilmeyen CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, sosyal medya üzerinden teşekkür paylaşımında bulundu. Mesajında,  “Büyük hayallerin, büyük bedelleri olur” diyen Çanakkale Milletvekili Bülent Öz;. Cumhuriyet Halk Partimizdeki siyasi çalışmalarımda, her zaman önce Çanakkale diyerek yola koyulduk.

Gece gündüz demeden CHP örgütlerimizin emrinde, vatandaşlarımızın yanında, sürekli hemşerilerimizle iç içe olduk. Partililerimin ve Hemşerilerimin desteği ile 2007`de 4. Sıra, 2011`de 3. Sıra Adayı, 7 Haziran 2015 seçimlerinde de 2. Sıradan 25. Dönem ve 1 Kasım 2015`de 26. Dönem Çanakkale Milletvekili olarak seçildim. O süreçten sonra CHP örgütlerimiz ile birlikte ilçe ilçe, köy köy vatandaşımıza koşarak, şahsıma teveccüh gösterilerek ‘Milletin Vekili’ yapan halkımızı dinledik, anlattık, çözüm için uğraş verdik ve en önemlisi güler yüzümüzü hiç eksik etmeden sevgimizle tüm hemşerilerimizle tek vücut olduk. Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerimiz ile birlikte programlı olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz ile vatandaşlarımızdaki siyasiler sadece seçimden seçime geliyor algısını kıran tek parti olduk” dedi. 
Öz mesajının devamında; “Vatandaşlarıma hizmet etme adına, Milletvekili olma sürecimde ve Milletvekili olduğum günden bu yana, örgütlü çalışmalarımızda yanımda olan ve şahsımdan desteğini esirgemeyen Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Başkanlarımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Üyelerimize ve partili partisiz tüm Çanakkaleli hemşehrilerime, bana Çanakkale Milletvekili olma onurunu yaşattıkları için en kalbi duygularımla teşekkürü borç bilirim. Ayrıca Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün Başkanlığını yaptığı TBMM Divan Katip Üyeliği yapmama vesile olarak bu gururu yaşatan, tüm Milletvekili arkadaşlarıma, partililerime, hemşerilerime yine teşekkürü bir borç bildiğimi söylemek isterim. 27. Dönem için aday adaylık sürecimde de şahsıma desteğini esirgemeyen, yine tüm Örgütlerime, tüm partililerime şükranlarımı, teşekkürlerimi sunarım. Bugüne kadar olduğu gibi yine her zaman partimiz ve Çanakkale`miz için, Türkiye`nin aydınlık geleceği için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bu yüzdendir ki; benimle birlikte yorulmadan vatandaşlarımıza koşan, gece gündüz demeden yanımda olan Çanakkale CHP örgütlerimize ve bugüne kadar şahsımı her zaman güler yüzle karşılayan Çanakkaleli tüm hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Gün; bireysel kaygıları bir kenara bırakma ve Ülkemizin geleceği için yorulmadan, umutsuzluğa kapılmadan el ele, omuz omuza çalışma günüdür. 25. ve 26. Dönem CHP Çanakkale Milletvekili olarak, bugünden sonra da partim adına büyük bir sorumlulukla çalışmaya devam edeceğim. Şunu da söylemek isterim ki; Büyük hayallerin, büyük bedelleri olur. Memleketimiz ve Çanakkale’miz için her şeyin hayırlısı olacaktır. Haklı davamızda sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Bundan dolayı yoğun çalışma temposuyla gece gündüz demeden örgütlerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte Cumhuriyet Halk Partimizin başarısı ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı seçilmesi için canla başla çalışacağız. İnşallah Çanakkale’miz için, Türkiye için gelecek günler daha güzel olacak” dedi.
(Eren Aşnaz)
Paylaş