havadurum

CHP adayları bayramda da son sürat "Bu iş TAMAM"

676

 CHP Çanakkale Milletvekili adayları 24 Haziran’da gerçekleşecek 27’inci Dönem Genel Seçimlerine 5 gün kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Muharrem Erkek, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Satuk Buğra Kavuncu, Milletvekili adayı Rıdvan Uz, İl Başkanı Eşref Varol, Merkez İlçe Başkanı ve yöneticileri ile Demokrat Partili yöneticiler ile bir araya geldiği bayram ziyaretinin ardından açıklamada bulundu. Erkek, açıklamasında İyi Partinin araçlarına, afiş ve posterlerine yönelik gerçekleşen çirkin saldırıları nefretle kınadığını belirtti. CHP Çanakkale 3’üncü sıra Milletvekili adayı Metin Ümit Ural ise bayram boyunca seçim turlarına hız kesmeden devam etti. 

“Çirkin saldırıları nefretle kınıyorum”

Bayramda İyi Partili ve Demokrat Partili Milletvekili adayı ve yöneticilerini ağırlayan CHP Milletvekili adayı Erkek,  saldırıları kınadığını belirterek; “Son günlerde Çanakkale`de İyi Partinin araçlarına, afiş ve posterlerine yönelik gerçekleşen çirkin saldırıları nefretle kınıyorum. Siyasi Partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Seçim süreçlerinde tüm partilerin ve adayların hak ve hukukunu korumak hepimizin görevidir. Demokrasi düşmanı bu saldırıları, bu planlı eylemleri gerçekleştirenleri yakalamak ve yargılamak devletin görevidir. Barışın ve özgürlüğün kenti Çanakkale`de geçmişte asla yaşanmayan bu görüntülerin arkasında kimler olduğu mutlaka aydınlatılmalıdır. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Satuk Buğra Kavuncu, Milletvekili adayı Rıdvan Uz, İl Başkanı Eşref Varol, Merkez İlçe Başkanı ve yöneticileri ile Demokrat Parti yöneticileri İl Başkanlığımıza bayramlaşma ziyaretinde bulundular. Millet İttifakı dayanışması her zaman olduğu gibi bayramda da sürüyor” dedi.
 
“Bu seçimde iki seçeceğimiz var”
CHP Çanakkale 3’üncü sıra Milletvekili adayı Ural, bayram boyunca seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleri ile devam etti. Bayramın ilk günü Ezineli vatandaşlar ile bayramlaşan Ural, ikinci gün ise Eceabat esnafı ile bir araya geldi. Ziyaretlerine Ezine ve Ayvacık ilçe merkezi ve köy ziyaretleri ile devam eden Ural, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini dile getirerek;  “Bu seçimde iki seçeceğimiz var. Laik Cumhuriyeti korumak ve ilelebet muhafaza etmek, muasır medeniyetler seviyesine taşımak. Tek adam rejimini kabul etmek, ayrıştırılmış ve birbirinden uzaklaştırılmış topluma dönüştürülerek ülkemizi karanlık bir geleceğe sürüklemek. Çocuklarımızın, torunlarımızın ve ülkemizin geleceği için hepimizin elimizi vicdanımıza koyarak karar vereceğimize inancım tamdır. Ülkemin tüm insanının barış, huzur ve kardeşlik içinde yaşayacağı, çocuklarımızın ve gençlerimizin umutla yarınlara bakacağı bir gelecek için, son ana kadar çalışmaya ve desteğinize ihtiyacımız var. Bunu da yapacağınızı biliyorum ve inanıyorum. Birlik ve beraberliğe, dayanışarak çoğalmaya davet ediyorum” dedi.
(Eren Aşnaz)
Paylaş