havadurum
Turgut Çamer

turgutcamer@hotmail.com

ÇOCUK TECAVÜZÜ UTANCI

Değerli okurlarım, ülkemiz gündemi; Vakıflarda, yatılı kuran kurslarında, yasa dışı evlerde çocuklarımıza tecavüz eden Din ve Ahlak Öğretmenlerinin marifetleriyle çalkalanıyor. Şehit haberleri bile ikinci sıraya geriledi… Yalnızca Tarikatçı Ensar Vakfının 159 Şubesi, 32 Kız, 14 Erkek yurdu var. 2015 yılında yaz kurslarına 3 milyondan fazla çocuğun devam ettiği tahmin ediliyor.

1500

 ***

            Dinin siyasete alet edilmesi AKP’yi tatmin etmemiş olmalı ki, artık din eğitiminin bile siyasete alet edildiği günleri yaşar hale geldik. Eğitimi “tek din tek mezhep” anlayışına göre biçimlendirip ‘karma eğitimi’ fiilen ortadan kaldırarak Türkiye laik olabilir mi?

            *Hem dini hem de eğitimi siyasete alet ederseniz laik ülke olamazsınız!

            Türlü manipülasyonlarla öğrenciler adeta zorla İmam Hatip okullarına yönlendirildi. Erkek öğrenciler sabahçı, kız öğrenciler öğlenci yapıldı. Birçok okulda kız ve erkek öğrencilere ‘haremlik-selamlık’ layık görüldü. Felsefe , mantık, psikoloji derslerini müfredatta ara ki bulasın!.. Resim, müzik, Beden Eğitimi derslerinin haftalık ders saatleri azaltıldı. Eğer araştırırsanız bu tablonun Osmanlı’nın bile gerisinde kaldığını görürsünüz.

***

            Utanç, Tarikatçı Ensar Vakfıyla İmam Hatip Mezunları Derneği’nin Karaman’da ki yurtlarında gönüllü Din ve Ahlak Öğretmenliği yapan 54 yaşındaki sapığın yatılı kursa gelen 9 yaşındaki 10 erkek çocuğuna tecavüz etmesiyle ortaya çıktı.

Bu utançtan etkilenmeyen AKP’li Aile Bakanı Sema RAMAZANOĞLU:

“Buna bir kere rastlanmış olması, hizmetleriyle ön plana çıkmış kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz” dedi.

(Gurur duyulan Ensar Vakfı daha önce çocuk tacizinden hapse mahkum olmuş birine konferans verdirmiş iyi mi!?.)

Bu utançla ilgili olarak Başbakan A. DAVUTOĞLU’DA:

“Bir sapık üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanlar var…. Biz Ensar Vakfının insanlığa ve ülkemize hizmet ettiğine şahitlik ediyoruz. Davası insan yetiştirmek olan bir Vakfı karalamak da ayrı bir ayıp” dedi.

Çocuğa tecavüz ülkemizde suç olmaktan çıkmış olmalı ki! Davutoğlu “Öğretmen Eğitimi” toplantısında konuştu, ama; iğrenç tecavüz suçuna tek kelime değinmedi!..

*Sahiplenecekseniz bu Bakan ve bu Başbakan gibi sahipleneceksiniz(!)

            Çocuk istismarı gibi hem yasal olarak hem de ahlaken en UTANÇ verici suçların başında gelen bir konuda bizi yönetenlerin sözleri AKP’nin tarihine KAPKARA BİR LEKE olarak geçecektir.

            Düşünün, ayni sapık tecavüzlerine 3 yıl devam ediyor. Çocukların sayısının aslında 45 olduğu ve yatılı kalan çocukların 3 yıl boyunca denetimsiz şekilde bu sapıkla baş başa bırakıldığı anlaşılıyor.

            *10 binden fazla kaçak kurs evlerinin açılmasına göz yumanlar, ülkemizin çocuklarını tecavüzcü sapıkların insafına bırakanlar, utanmadan sıkılmadan ve de yüzleri kızarmadan halkımıza namus satmaya, ahlak dersi fetvaları vermeye kalkışabiliyorlar…

            - “Alevi ile evlenilmez” diye fetva veren Diyanetten, 45 çocuğa tecavüz edenler için bir kınama geldi mi? Ben duymadım, duyanınız varsa lütfen haber versin!

            - Önceki Aile Bakanı: “Tecavüzcüye karşı çocuklar çığlık atsın” diyordu.

            * Çığlık atmışlardır, ama siz duymamışsınızdır(!)

            - Cüppeli Ahmet Hoca: “İslam’da erkek çocuklarla eğleşmeye badeleme denir, ama laik ve ateistler buna istismar, hatta tecavüz derler!! Ensar Vakfında olan İslam tarzına uygundur” diyor.

            (Başbakan Davutoğlu bu ünlü softa-yobaz ile ayni karede (fotoğraf) yer almaktan adeta özel zevk alıyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan’da bu çok ünlü Hocayı ağırlamıştı!.. )

*İbretle okuyun, İnsan Haklarından Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer ÜSTÜN’ün özlü sözünü:

            “Tecavüzcü, kürtaj yaptıran tecavüz kurbanından daha masumdur.”

*Alın bir ibretlik daha: AKP İstanbul Milletvekili AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Tunceli-Çemişkezek doğumlu Mustafa ATAŞ, Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumunda bakın ne inciler döktürmüş:

            “Erdoğan anlatılmaz yaşanır. O, bu millete bu ümmete Allah’ın bir lütfudur. Onu gözbebeğimiz gibi korumamız gerekiyor. Çünkü Erdoğan anlatılmaz yaşanır… ‘Olmasaydı milletin nefesi kesilecekti.’

*Bu iki Vekil ve benzerleri için özgeçmişlerinin ayrıntısına gerek var mı???

 

-Zinayı yasak eden Atatürk’e dinsiz deyip, zinayı yasal yapan AKP’yi Müslüman sanan biat kafalılarla yaşamak cidden çok zor!..

***

            AKP’nin 14 yıllık iktidarında; çocuklara cinsel istismar yüzde 434, fuhuş yüzde 790, cinsel taciz yüzde 449, uyuşturucu bağımlılığı yüzde 678, kadın cinayetleri yüzde 1400 artmış. Çocuk pornosunda dünya 5.siyiz. Hayvanlara tecavüzde dünya 1.siyiz.

            “90 Yıllık enkazı kaldırdık” diyen Cumhurbaşkanının eşi Emine Erdoğan yukarıdaki rakamlara bakınca ne görüyor acaba!?.

CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU çocuk tecavüzcüleri için ne demişti:

            “Vakıfları savunuyorlar. Çocuklara sahip çıkın, vakıflara değil. Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda, o zaten hiç konuşmuyor.”

            Arslan kesilip kükreyenler(!) Kendi Bakanları Muammer Güler’in Reza Sarraf için söylediği “önüne yatarım” sözünü evirip-çevirip asıl anlamından uzaklaştırmanın çırpınışı içindeler… O sözde hiç kimsenin aklından cinsellik üzerine bir gönderme geçmediği halde ne denli TAKIYYE ustası olduklarını kanıtladılar!  Oysa “Önüne yatmak” sözü ‘olanaklarını kullanarak birilerini kollamak’ anlamına gelir.

                                                                       ***

            Sevgili Çanakkale OLAY okurları, “Yeni Türkiye’nin(!) Yeni ahlak anlayışı demek ki böyle olacak.. Tecavüzü aklamaya çalışanların zihniyeti batsın!

            *Biliniz ki, bir gün gelecek tecavüzü aklamaya çalışanların çocukları anne ve babalarının YÜZLERİNE TÜKÜRECEKLER!!!