havadurum

ÇOMÜ'de Selfy Fest'17 rüzgârı esecek

558

Türk Telekom’un gençlik markası Selfy, sunduğu keyifli ve özgür dünyanın coşkusunu 2-23 Mayıs 2017 tarihleri arasında üniversite kampüslerine taşıyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli aktivitelerle “#kurallarısenkoy” mottosuyla gerçekleştirilecek Selfy Fest’17’in Eskişehir, Isparta, Aydın ve Antalya’dan sonra beşinci durağı ise 18 Mayıs Perşembe günü Çanakkale 18 Mart Üniversitesi olacak.   

 
Dans, müzik ve spor aktiviteleriyle gençler doyasıya eğlenecek
Ünlü pop rock müzik grubu Gripin’in yanı sıra son zamanlarda gençlerin beğeniyle takip ettiği Deniz Tekin’in de Türk Telekom Müzik sahnesinde yer alacak. Ayrıca Survivor parkurunda birbiriyle yarışacak olan gençlerden birinci olan sürpriz bir ödüle ek olarak Survivor finalini Kıbrıs’ta canlı olarak izleme fırsatı da yakalayacak. Festival boyunca Selfy dünyasının sunduğu zengin ve eğlenceli aktivitelerin tadını çıkaracak olan gençler ister basketbolu isterlerse araba yarışını seçerek arkadaşlarıyla turnuva yapabilecek ve çeşitli sürpriz ödüllerin sahibi olabilecekler. Gençler ayrıca spor yaparken çekecekleri boomerang görüntülerini ve fotoğraf karelerini sosyal medyada paylaşabilecek. Müzik ve dans tutkunu gençler ise Dance Hero oyunuyla dansın ve müziğin tadını doyasıya çıkaracak, karaoke sahnesinde ise performanslarını ortaya koyabilecekler. Festival kapsamında Youtube’da geniş hayran kitlesine sahip olan Sokak Röportajları kanalının sunucularıyla birlikte, ana sahnede “Youtube Muhabbetleri” gerçekleştirilecek. Söyleşinin Youtuber konukları ise araba test sürüşü gerçekleştiren Carviser’ın yanı sıra güzellik ve kozmetik dünyasına ilişkin deneyimlerini paylaşan ünlü vlogger Aşkım İrem Aktulga, gençlerle sohbet edecek.

Selfy Fest’17 Çanakkale ve Kayseri’de devam edecek
Selfy; Eskişehir, Isparta, Aydın, Antalya ve Çanakkale’den sonra 23 Mayıs’ta Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde, gençlerle buluşacak. 
(Oya Koyuncu)
Paylaş