havadurum

ÇTB Başkanı Deniz, misafirlerini ağırladı

2406
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz`e, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Komite temsilleri olarak Meclis Üyesi Okay Işık ile komite üyesi Tayfur Can, 11. Meslek Komite temsilcileri olarak Meclis Üyesi Sefer Kaya Üzen ile komite üyeleri Cahit Kayalı, Ramazan İleri ve Hakan Kobak tebrik ziyareti gerçekleştirerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret Başkan Deniz`in oğlu Doğukan Deniz ve borsa üyesi Oğuz Un Gıda San. Tic. A.Ş. `nin yetkilisi Ali Deniz`de eşlik etti. Ticaret Borsası Başkanı Deniz`i, Türkiye`nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Çanakkale Şube Müdürü Gülcan Gökçe ve Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Bölge Müdürü Oğuz Barış Erpençe ziyaret etti. Ziyarete Borsa Meclis Katip Üyesi Recep Bulut, Borsa Üyesi Yahya Çakıroğlu ve Başkan Deniz`in oğlu Doğukan Deniz`de eşlik ettiler. 
 
"Amacımız Çanakkale`yi daha ileriye taşımaktır"
ÇTB Başkanı Deniz 10 ve 11 No`lu Meslek Grubu`nda faaliyet gösteren Komite Üyeleri ile bir süre görüşerek, sektörde yaşanan gelişmeler ve yeni dönem çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Deniz ziyarete ilişkin olarak şunları belirtti "Değerli Dostlarım bugün ziyaretime gelerek bizleri onurlandırdı. Güzel temennileri ve nazik ziyaretlerinden dolayı Yönetimim adına teşekkür ederim. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde Çanakkale`yi başarı ile temsil edeceğiz. Amacımız öncelikle Çanakkale`yi olduğu noktadan daha ileriye taşımaktır. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak ele ele vererek, ilimizin gelişmesi adına örnek projeler yapağımıza yürekten inanıyoruz." dedi. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Komite üyelerine teşekkür etti.
 
Gedik Yatırım yetkilileri ziyaret etti
Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Çanakkale Şube Müdürü Gökçe ve Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Bölge Müdürü Oğuz Erpençe Borsa Başkanı Deniz`e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler. Bölge Müdürü Erpençe "Faaliyete geçişinden itibaren kaliteli, kapsamlı, yaygın hizmet anlayışı ile yatırımcı memnuniyetine en üst düzeyde önem vererek yatırımcı ihtiyaçlarına komple çözümler sunan Gedik Yatırımın, uzun dönemli stratejik çalışmaları sonucunda güvenilirlik, işlem hacmi ve yaygın çalışma alanlarında Sermaye Piyasalarının önde gelen aracı kurumlarından biri olmuştur" dedi. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Deniz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Ticaret Borsası faaliyetleri ve sunulan hizmetler hakkında, kentin gelişimine yönelik yapacağı çalışma ve projelere ilişkin misafirine bilgiler aktardı. Kendilerinden ayrıca Borsadan beklenti ve taleplerini dinleyen Başkan Deniz ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.
(Atilla Akın)
Paylaş