havadurum

ÇTSO yönetimi belirlendi

906

 Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, TOBB delegeleri ve disiplin kurulu üyeleri belindi. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde önceki gün seçim kurulu gözetiminde yapılan oylamada, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini, TOBB Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçimi yapıldı. 55 Meclis üyesinin tamamının oy kullandığı seçimlerde ÇTSO Yönetim Kurulunun genç isimlerden oluşması dikkat çekti. Seçimlerde herhangi bir sürpriz yaşanmadı. Yönetim Kurulu Başkanı, beklendiği gibi Tamer Selçuk Semizoğlu olurken, yönetim kurulu üyeleri ise; Ahmet Semih Toprak, Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, Fahrettin Ersoy, İlbey Berkin Karaca, İsmail Volkan Temiz, Mehmet Önen, Özgür Ekşi ve Yaşar Murat Aydoğdu’dan oluştu. 

 
TOBB delegeleri ve disiplin kurulu üyeleri de belirlendi
Yapılan oylamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul Delegeleri, Hayrettin Çetinkaya, Ahmet Demir, Şerif Mutlu, Ali Deniz ve Halit Taşkıran isimlerinden oluşurken, disiplin kurulu üyeliklerine ise; Mehmet Işık, Seyfi Berk Turan, Serhat Soydan, Ertuğrul Temizel, Ersin Aycibin, ve Elvan İsmail Göynüer seçildiler. 
 
“Çanakkale’ye hayırlı olsun”
Seçim sürecini değerlendiren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, üyesine hizmet odaklı ve çözüm üreten bir Yönetim Kurulu oluşturmak istediklerini söyledi. Semizoğlu, üyelerin teveccüh göstererek attıkları oylarla kendilerini desteklediğini belirterek sonuçların Çanakkale’ye hayırlı olmasını diledi. 
(Atilla Akın)
Paylaş