havadurum

Çanakkale'ye yeni bir 'tarz' geldi

2618

 Mekan Sestra isimli eğlence mekanı, kapılarını Kemal Paşa Mahallesi Fetvane Sokak’ta açtı. İşletme açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, CHP Belediye Meclis üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyesi aday adayları, CHP’liler ve vatandaşlar katıldı. İşletme, özellikle gençlere yönelik uyguladığı ayrıcalıklarla beğeni topladı. Mekan içerisinde Pub, restauran ve canlı müzik bölümü yer alıyor. Açılışta basın mensuplarına değerlendirmede bulunan işletme sahiplerinden Sait Küçükbakkal, mekanın konseptinin oldukça beğenildiğini söyledi. Küçükbakkal, konseptlerin genişleyeceğini ve yakın zamanda 15-16-17 yaş grubu için pazar günleri ‘-18’ gibi bir düzenleme yapacaklarını belirtti.  

 
“Bu mekanı kente kazandırdıkları için işletme sahiplerini kutluyorum”
Mekan Sestra işletmesi açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Her geçen gün Çanakkale`mize katkı sağlayacak böyle güzel işletmelerin açılmasından oldukça memnunum. Şuanda Gazozcu Hasan Özay’ın mekanındayız. Burası, eskiden bir gazozhaneydi. Son olarak da otopark olarak kullanıldı. Burayı çok güzel bir mekan haline getirdiler. Mekan Sestra, restoran ve performans bölümleriyle her kesime hitap ediyor. Burası, Çanakkale’nin ihtiyaç duyduğu bir kompleks oldu. Burada bir de kadın eli olacağını öğrendim. Kadınların böyle mekanlarda sorumluluk alması son derece önemli. Ben, bu mekanı bu şekilde kente kazandırdıkları için işletme sahiplerini kutluyorum” dedi. 
 
“Farklı bir soluk getirmeyi hedefliyoruz”
İşletme ortaklarından Sait Küçükbakkal, mekanın çok beğenildiğini ve her yaş grubuna hitap ettiğini söyleyerek; “Gönen’de bir sanat kafemiz var, 25 yıldır bu işin içerisindeyiz. İnsanlar, buraya rahatça girsinler, eğlensinler, sohbet etsinler diye, ortaklarımızla birlikte böyle bir çalışma yaptık.  Tabi ileriye doğru daha farklı konseptler de düşünüyoruz. Örneğin, 15-16-17 yaş grubunun çok isteyip de giremedikleri için pazar günleri ‘-18’ gibi bir proje yapacağız ve konsept tamamen o yaş grubuna ait olacak. Ben, tam bir Çanakkale aşığıyım ve bu denli güzel bir işletmenin ihtiyacı olduğunu düşünerek bu mekanı açtık. Farklı bir soluk getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
(Atilla Akın)
Paylaş