havadurum

Cimnastikçiler coştu!

1415

 Atatürk Spor Yerleşkesinde bulunan Halkapınar Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar 12-14 yaş çiftler, 12-14 yaş gruplar, 12-14 yaş tek erkekler, 12-14 yaş tek kadınlar, 15-17 yaş tek erkekler, 15-17 tek kadınlar, 15-17 çiftler, trio ve grup, 18+ tek kadın ve erkekler kategorilerinde  gerçekleşti.  Yarışmalarda dereceye giren  Çanakkaleli sporcular ve takımlar şöyle;

15-17 yaş trio kategorisinde Erken Sanat Spor Akademisi Gençlik ve Spor Kulübü takım olarak Türkiye üçüncüsü olmayı başarırken triomuz (Aslı Çınaroğlu, İlayda Aldemir, Doğa Bozkurt) Türkiye üçüncülüğü elde etti. 
12-14 yaş tek bayanlarda Ekin Zeren Fırat Türkiye Şampiyonu,
12-14 yaş tek erkeklerde İsmail Yağız Altıparmak Türkiye Şampiyonu, Mustafa Arda Bostancı Türkiye üçüncüsü, 
12-14 yaş çiftler kategorisinde Ekin Zeren Fırat, İsmail Yağız Altıparmak Türkiye Şampiyonu, Gülşah Gürel, Mustafa Arda Bostancı Türkiye üçüncüsü oldu..
Erken Sanat Spor Akademisi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Arnisa Çıplak, Sıla Alabak, Ekin Zeren Fırat, Semiha Nazlı Yıldız, Tuğçenaz Şahin ve İsmail Yağız Altıparmak takım halinde Türkiye ikincisi oldu.
 
Cimnastikçiler harika!
Çanakkaleli Minik Cimnastikçiler Ankara’yı fethetti. Bir büyük başarıya imza attı
Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Aerobik Cimnastik Cimnastlig 2. hafta Müsabakaları Ankara Mamak Spor Salonu’nda gerçekleşti. Yarışmaya 130 sporcu katıldı.  Çanakkale’yi bu organizasyonda Esenler Gençlik Spor Kulübü ve Erken Sanat Spor Akademisi temsil etti. 2. Lig’de yarışan Esenler Gençlik Spor Kulübü, ikinci hafta müsabakalarını başarılı sonuçlarla tamamlayarak 3. sıraya yerleşmeyi başardı. İlimizi temsil eden sporcular Hazal Çalışır, Yaren Çalışır, Öykü Akyol, Barış Tunçaltan, Elçin Özcan, Ceylin Yılmaz ve Duru Kayacan oldu. 1. Lig’de yarışan Erken Sanat Spor Akademisi ve Gençlik Spor Kulübü ikinci haftada 5. sıraya yerleşip,  genel klasmanda 6. sırada yerini koruyarak, yeni sezonda 1.Lig’de bulunmayı garantiledi.. Çanakkale’yi temsil eden sporcularımız Utku Acar, Bora Bulat, Elif Yaren Kılıç, Elif Naz Kokaroğlu, Özge Çalmak, Zeynep Nur Bekler, Nilda Çetin, Azra Nur Selnur, Nilda Yılmaz ve Dilay Kantürer’di..Gazetemiz OLAY, sporcuları ile Antrenörleri Ömür Koçak, Onur Koçak, Cennet Akkuş ve Sena Akman’ı tebrik eder, başarılarının devamını diler..
(Zeynep Kocaman)
Paylaş